Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ORVLÖVÉSZ - A RETTEGÉS 23 NAPJA WASHINGTONBAN
D.C.SNIPER: 23 DAYS OF FEAR (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Tom McLoughlin
Szereplők:Charles Dutton, Bobby Hosea, Jay O. Sanders
Forgalmazó:Universal
Feliratok:Német, Magyar, Lengyel, Holland, Halláskárosultaknak: Angol, Görög, Francia, Cseh
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:86 perc


2990 Ft.Nem kapható


Október 2-án kezdõdött az a 23 napos ámokfutás, amely rettegésben tartotta az amerikai szövetségi fõvárost 2002 õszén. Egy ismeretlen orvlövész véletlenszerûen vett célba gyanútlan helyi lakosokat, tekintet nélkül az áldozatok korára, bõrszínére vagy nemére. Washington DC lebénult a láthatatlan gyilkos fenyegetésétõl, aki bárhol, bármikor lecsaphatott.

A Montgomery megyei Maryland rendõrfõnöke, Charles Moose azon az októberi reggelen munkahelyére érkezve hallotta a közeli Washington külvárosában történt lövöldözés hírét. Egy füvet nyíró tájkertészt lõttek le messzirõl, nagy lõtávolságú fegyverrel. A részletek kísértetiesen emlékeztettek arra a gyilkosságra, melynek ügyében Moose az elõzõ este nyomozott: egy élelmiszerboltból kilépõ vásárlót lõttek le hasonló módon. Ahogy a rendõrfõnök elkezdi összerakni a nyomokat, újabb hír érkezik egy újabb áldozatról. Ezúttal egy taxisofõrt terítettek le egyetlen golyóval, miközben tankolt egy benzinkútnál.

Moose legrosszabb félelmei beigazolódtak. Egy sorozatgyilkos garázdálkodik, és csak idõ kérdése, mikor csap le újból. A helyi média arra bíztatja a helyi lakosokat, hogy legyenek éberek, és ne essenek pánikba, amikor egy út a szupermarketbe, szervízbe vagy játszótérre halálos lehet.

A megtörtént eseményeken alapuló Orvlövész - A rettegés 23 napja Washingtonban lebilincselõ és hátborzongató történet, melyben ártatlan emberek féltik életüket a mindennapi teendõik végzése közben. Senki sem volt biztonságban az orvlövésztõl.