Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EMBERVADÁSZOK
MADE MEN (1999)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Louis Morneau
Szereplők:James Belushi, Timothy Dalton
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Nincs
Hang:Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:88 perc


990 Ft.Nem kapható




Bill Manucci (James Belushi) mindig is trükkös fiúnak tartotta magát, ezért is nem átallott kerek 12 millió dollárt lenyúlni Chicago legkeményebb maffiafõnökétõl, a titokzatos Skippertõl. Annak idején persze nem ment minden túl jól, ezért Bill – hogy életét mentse –, bekerült az FBI tanúvédelmi programjába, melynek keretében új életet kezdhetett egy eldugott dél-karolinai kisvárosban, a sokatmondó nevû Harmonyban.
Feleségével, Debrával (Vanessa Angel) azonban nem tudnak sokáig békésen éldegélni, ugyanis Skipper emberei kiderítik, merre bujkál a nagydumás Bill, és a számla benyújtása okán meg is látogatják a tolvajt. Ám mire Manucci ismét menthetné az irháját és a 12 millió zöldhasúját, a helyi korrupt sheriff (Timothy Dalton) is beszáll a játékba. Egyrészt a rend õreként a pénzbehajtók körmére akar koppintani, másrészt pedig saját jól felfogott érdekébõl Manucci hezitáló asszonyát próbálja a pénzzel való távozásra bírni.
Bill számára ismét nagyon forróvá válik a talaj, ám ez számára már nem jelent nagy újdonságot: egy újabb trükköt kieszelve megpróbál mindenki eszén túljárni…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Filmográfiák