Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET + SZÁGULDÁS ÉLETRE HALÁLRA - AUTÓSZALON 1.SZÁM


Formátum:DVD
Rendezte:Georges Lautner, Steve Wang
Szereplők:Jean-Paul Belmondo, Sophie Marceau, Marc Dacascos, Brittany Murphy
Forgalmazó:IPH
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Francia - Mono
Magyar - Dolby Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 / 4:3
Hossz:189 perc


1890 Ft.Nem kapható


A magazin ezen mellékletén 2 külön DVD-n 2 db film található:

A Kellemes húsvéti ünnepeket címû DVD technikai paraméterei a következõk:
Játékidõ: 94 perc
Képarány: 16:9 (2.35:1)
Hang: Magyar DD 2.0 monó, Francia DD 2.0 monó
Felirat: magyar
Extrák: interaktív mozgó menük, jelenetek közvetlen elérése, eredeti elõzetes, filmelõzetes

A Száguldás életre-halálra címû DVD technikai paraméterei a következõk:
2 oldalas extra változat
Játékidõ: magyar verzió: 95 perc; angol verzió: 112 perc
Képarány: magyar verzió: 4:3; angol verzió: 16:9 (1:85)
Hang: Magyar 2.0 Dolby Digital, Angol 5.1 Dolby Digital
Felirat: magyar
Extrák: DVD 10; kétoldalas lemez; egyik oldalon 4:3-as kép; 2.0 DD magyar hang; a másik oldalon vágatlan, eredeti 16:9-es kép 5.1-es hang, magyar felirat

A filmek tartalma:

Kellemes húsvéti ünnepeket:

Mindannyian emlékszünk azokra a szórakoztató, egyedi stílusú francia vígjátékokra – például Louis de Funes összes alkotása, Pierre Richardtól a Magas szôke férfi felemás cipôben és a Félénk vagyok, de hódítani akarok vagy a szintén sikeres Ôrült nõk ketrece –, amelyek több generáció számára is remek kikapcsolódást nyújtottak.

Most a Kellemes húsvéti ünnepeket címu komédiában két gall generáció legjobbjait láthatjuk együtt: Jean-Paul Belmondót, a megmagyarázhatatlan sármmal rendelkezô akrobata szívtiprót, illetve a Házibuli világsikerét éppen maga mögött hagyó, alig 18 éves, de mára érett színésznôvé érett Sophie Marceaut.

Stephane Margelle (tökéletes szerep Belmondónak), gazdag gyáros, üzletember, aki az élet szebbik oldala mellett nem veti meg a szebbik nemet sem. A nôcsábász milliomos megismerkedik a szép Julie-val (Sophie Marceau), majd mindenütt a lányaként mutatja be a barátnôjét. Egy probléma van azonban a kellemes kapcsolatban, mégpedig az a tény, hogy hôsünk felesége, Madame Margelle (Marie Lafôret) gyanút fog és férje ügyes-bajos dolgai után kezd tudakolódni. Monsieur Margelle persze megpróbálja elleplezni az affért és ezért éles szócsatákba, ártatlan hazugságokba és látványos akciójelenetekbe keveredve próbálja megúszni a lebukást…

Száguldás életre-halálra

2008-ban járunk. Malik Brody (Kadeem Hardison) számára élete legrosszabb napja következik el: a férfi ugyanis néhány óra különbséggel nem csupán az állását, de az asszonyát is elveszíti, és éppen egy San Franciso-i kocsmában búsul, amikor egy pillanat alatt még katasztrofálisabb szintre süllyed az élete: négy bérgyilkos tör be a helyiségbe, hogy végezzenek egy fickóval, ám az nemcsak látványosan kibújik a kezük közül, de Malik testét fedezéknek használva el is tûnik a színrõl.

Malik kénytelen túszként elrablójával, Toby Wonggal (Mark Dacascos – Farkasok szövetsége) tartani, akirõl idõközben kiderül, hogy egy hongkongi kutatóintézet laborjából szökött meg: testébe kísérleti céllal egy bioenergetikus modult építettek, mely többszörösére növeli fizikai erejét. Toby számára ez azonban nem élete legnagyobb élménye, így menekülõre fogva a dolgot éppen Los Angelesbe tart, hogy eltávolíttassa testébõl a számára felesleges modult. Kettejük menekülése nemsokára látványos és kirobbanó hajszává vadul, ugyanis a Leung Corporation által rájuk szabadított bérgyilkosok nem tágítanak a nyomukból.