Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KINCS, AMI NINCS + DÉMONI HARANGOK - AUTÓSZALON MAGAZIN 2.SZÁM


Formátum:DVD
Rendezte:Alin Bijan, Sergio Corbucci
Szereplők:Terence Hill, Bud Spencer, Chuck Norris, Mike Norris, Carey Scott, David White
Forgalmazó:IPH
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Stereo
Magyar - Dolby Stereo
Képformátum:4:3 + 16:9
Hossz:201 perc


1990 Ft.Nem kapható


Kincs, ami nincs:

Alan (Terence Hill) leghôbb vágya, hogy megtaláljon egy mesés kincset, amelyet még a II. világháború idején japán katonák rejtettek el egy kis csendes-óceáni szigetecskén. Azonban másoknak is megtetszik a csillogó vagyon, éppen ezért Alan életére törnek, hogy megszerezzék a sziget pontos helyét leíró térképet. Alan menekülés közben egy kikötôben álló kis hajón rejtôzik el, amelynek gazdája, Charlie (Bud Spencer), az ehetetlen Pufi lekvár reklámarca éppen hosszabb tengeri útra indul, ám nem is sejti, hogy potyautasa a hajó iránytujét megbütykölve éppen a titokzatos kis sziget felé irányítja ôket.
Egy kisebb összetuzést követôen aztán mindketten a vízben találják magukat és mialatt a hajó szépen tovasiklik a horizont felé, ôk ketten kénytelek a közeli kincses sziget partjáig vergôdni. A fövenyre lépve azonban kissé elcsodálkoznak: a lakatlannak hitt földdarabon ugyanis nagyon is van élet! Egy ôslakos és néhány pofon után megenyhülô törzs tagjait – köztük a teljesen lökött Anulut (Sal Borgese) – leszámítva még egy, a legôsibb szamurájszellemnek engedelmeskedve a kincseket a II. világháború óta ôrzô japán katona (John Fujioka) is nehezíti a helyzetüket. Az idôközben megérkezô kincsvadászokról már nem is beszélve… Démoni harangok:

Démoni harangok:

Három gyerekkori jó barát, Jux (Mike Norris), Conrad (David White) és Oren (Carey Scott) egy repülõn Mexikóba tart, hogy hirdessék az Igét és Bibliát vigyenek az ott élõ keresztényeknek, gépük azonban valamilyen rejtélyes ok folytán elromlik és lezuhan valahol Texas kietlen, sivatagos közepén.
A barátok szerencsésen túlélik a landolást, majd többórás gyaloglást követõen megérkeznek egy isten háta mögötti kisvárosba, Ceresbe. Nemsokára tapasztalniuk kell, hogy valóban egy Istentõl elszakadt településen vannak, ugyanis nem elég, hogy Ceres nagyon furcsa lakosai teljesen elzárkóztak a külvilágtól és az egyetlen kapcsolatukat csak egy kívülálló, titokzatos fickó, Matthew (Chuck Norris) rövidhullámú rádiója jelenti, a polgárok egy õsi, a végpusztulásról és megváltásról szóló prófécia beteljesedésére várnak.
Jux, Conrad és Oren elõtt lassan nyilvánvalóvá válik, hogy balesetük korántsem volt véletlen, sõt, õk azok a kiválasztottak, akiknek fel kell venniük a harcot a Cerest uraló démoni erõkkel szemben, hogy csakis Istenbe vetett hitükkel felfegyverkezve szembeszálljanak a legnagyobb ellenséggel, a Sátánnal…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

+ Démoni Harangok:

Filmográfia
Elõzetes