Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HARRY POTTER ÉS AZ AZKABANI FOGOLY (1 DVD)
HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN (2004) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Családi
Rendezte:Alfonso Cuarón
Szereplők:Alan Rickman, Fiona Shaw, Gary Oldman, Maggie Smith, Michael Gambon, Emma Thompson, Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Rupert Grint, Emma Watson, Harry Melling
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Angol, Egyéb, Horvát, Magyar, Szerb, Szlovén
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1 EX
Magyar - Dolby Digital 5.1 EX
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:136 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A film megjelenik a már jól megszokott 2 DVD-s formában is tele extrákkal!

Miközben az elborzasztó Marge néni óriás léggömbként libben tova az éjszakai égbolton, Harry legjobbnak látja, ha kereket old. A Kóbor Grimbusz érkezik segítségére, és a hajmeresztõ utazás után az Abszol úton köt ki, ahol megtudja, hogy Sirius Black, a frissen szökött rab õt szemelte ki magának. Hát így kezdõdik a harmadik tanév a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskolában.

Idén aztán Harry és barátai megtanulják, hogyan kell hippogriffekkel ismerkedni, alakváltó mumusokat nevetségessé tenni és az idõ kerekét visszaforgatni. Eközben azonban lélekszippantó dementorok gyülekeznek az iskola körül, benn az épületben pedig Tudjátokki egyik segítõje bujkál. És megintcsak Harryre vár a feladat, hogy valamennyi veszedelemmel szembenézzen. Alfonso Cuarón rendezte J.K. Rowling harmadik könyve alapján, ezt a csodálatosan varázslatos filmet, ami tele van olyan mókával, izgalommal és lélegzetelállító meglepetéssel, ami csakis a Harry Potter kalandok sajátja. Csíny letudva!