Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A HOLLÓ 2
THE CROW: CITY OF ANGELS (1996)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Tim Pope
Szereplők:Thomas Jane, Vincent Perez, Mia Kirshner, Iggy Pop, Richard Brooks
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Stereo
Képformátum:16:9
Hossz:85 perc


1990 Ft.Nem kapható


Az idõk elmúltak az Angyalok Városa felett: az egykor ragyogó és napsütötte Los Angelesben az erõszak és az anarchia az úr. A sötétség modern birodalmában már nincsen értéke az erkölcsnek, a lelkiismeretnek és nem számít az emberélet sem. Egy féktelen halottak napi utcai orgián Ashe Corven (Vincent Perez) fiával együtt véres gyilkosság vétlen szemtanúja lesz, ám hiába próbálnak menekülni, õk sem kerülhetik el sorsukat: a gyilkos bandatagok mindkettejükkel végeznek.

Ashe számára azonban megadatik a lehetõség, hogy bosszút álljon. A már korábban is életre kelt legenda ugyanis az õ esetében is megismétlõdik: egy fekete holló hatalma ugyanis lehetõvé teszi, hogy az év egy napján a megölt lelkek egyike visszatérjen a halálból és elégtételt vegyen gyilkosain. Most Ashe Corvenen a sor...

Az 1994-ben készült, mára kultikussá vált elsõ történet nem kevésbé látványos és akciódús folytatásában Tim Pope videóklip-rendezõ filmjében a tragikusan elhunyt Brandon Lee után egy francia sztár, Vincent Perez (Tulipános Fanfan) tér vissza a túlvilágról, hogy megbosszulja saját halálát.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetesek
A filmrõl
A stáb
A szereplõk
Az alkotók
Nagyvárosi legenda
Így készült a Holló 2.