Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EDDIE
EDDIE

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Steve Rash
Szereplők:Frank Langella, Dennis Farina, Whoopi Goldberg, Lisa Ann Walter, Richard Jenkins
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:100 perc


1990 Ft.Nem kapható


Edwina (Whoopi Goldberg) él-hal a Knicks kosárcsapatáért: az együttes minden meccsén ott van és szinte fõszurkolói pozícióban tombolja végig a mérkõzéseket. Mostanában azonban nem annyira boldog, kedvencei ugyanis nagyon gyengén zsákolnak a bajnokságban.

Ezzel tisztában van a Knicks új tulajdonosa, a vérkapitalista, show-mániás Vad Bill (Frank Langella) is, aki már az elsõ meccs szünetében kosárdobó versenyt hirdet: aki a legjobban zsákol, a második félidõre a csapat tiszteletbeli edzõjévé válhat. A sors szeszélyének és ügyességének köszönhetõen éppen Eddie lesz a legjobb, így a mérkõzés hátralévõ idejét önfeledt mámorban tombolhatja végig – az oldalvonal szélérõl.

Vad Bill kapva kap a sikeren és a látványos show-n, így gyorsan meneszti addigi trénerét, majd a közönségcsalogató amatõrt, Eddie-t ülteti a helyére – legalábbis látszólag, ugyanis míg úgy tûnik, hogy a lelkes kosárrajongó irányít a pálya szélérõl, a valódi hatalom megmarad az addigi segédedzõ, Carl Zimmer (Richard Jenkins) kezében. Eddie azonban hamarosan rájön a trükkre és nem hagyja magát: elhatározza, hogy õ viszi végig csapatát a rájátszásig…

A remek sportvígjátékban nem csupán a már megszokottan energikus és játékával az egész NBA-t betöltõ Whoopi Goldbergen szórakozhatunk, de láthatjuk a bajnokság legnagyobb óriásai, a Los Angeles Lakers, a Phoenix Suns, a Sacramento Kings, a Charlotte Hornets vagy az Antonio Spurs játékosainak bravúrjait is.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Filmográfia
Elõzetes