Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MOST KAPD EL, JACK! + VENDETTA - DVD FILMCSILLAG 37.SZÁM


Formátum:DVD
Rendezte:Roger Spottiswoode, Nicholas Hytner
Szereplők:Robin Williams, Kurt Russel, Christopher Walken, Clancy Brown
Forgalmazó:IPH
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Mono
Angol - Mono
Magyar - Dolby Surround
Angol - Dolby Surround
Képformátum:16:9 + 4:3
Hossz:213 perc


1990 Ft.Nem kapható



A magazin tartalmából
- Stepfordi feleségek
- Riddick Animated DVD
- Már megint bérgyilkos a szomszédom
- Lenny és Oscar A Cápamese sztárjai
- Filmek a jövôbôl (Coming Soon)





Most kapd el, Jack!:

Játékidő: 100 perc
Képarány: 16:9 (1.85:1)
Hang: Magyar 2.0 Dolby Digital monó, , Angol 2.0 Dolby Digital monó
Felirat: magyar, angol
Extrák: interaktív mozgó menük, jelenetek közvetlen elérése, filmográfia, előzetes, ajánló


Reno (Kurt Russell) és Jack (Robin Williams) megállapodott, harmincas éveiket taposó családos emberek, akik akár élhetnék is az átlagpolgárok nyugodt, átlagos életét, ha nem lógna a fejük felett múltjuk egy sötét emléke. A két egykori, a suliban ünnepelt amerikai focista fényesnek ígérkezõ karrierje ugyanis éppen a legutolsó, sorsdöntõ meccsen tört szilánkokra, amikor életük legfontosabb mérkõzésén elvétették a labdát és így elvesztették a bajnokságot.
Egy évtizeddel a keserû emlék után már mindketten házasok, így halvány esélyük sincsen arra, hogy kiköszörüljék a mindent kettévágó csorbát. Bár feleségeik (Pamela Reed és Holly Palance) élnek-halnak a kõkemény, férfias sportért, a családfõk már régen belenyugodtak a megváltoztathatatlanba – egészen addig, amíg Jack számára váratlanul fel nem csillan a visszatérés esélye: csak éppen Renot kell meggyõznie arról, hogy vállalja az õsi rivális csapat elleni rangadót.
Vajon a történelem újra megismétli-e a több évvel korábbi önmagát? Hiszen a mostani összecsapáson már nem csupán hõseink egykorvolt fényes sportkarrierje és önbecsülése, de a házassága is a tét!


Vendetta:

Játékidõ: 113 perc
Képarány: 4:3 (1.33:1)
Hang: Magyar 2.0 Dolby Digital, , Angol 2.0 Dolby Digital
Felirat: magyar (távirányítóval választható)

Az 1800-as évek második felében tízezer számra érkeztek az olasz bevándorlók az ígéret földjére, Amerikába, azon belül is New Orleans kikötõjébe, hogy ott találjanak maguknak új, jobb megélhetést.
Sokak mellett a gazdag helyi pénzember, Mr. Houston (Christopher Walken) is hatalmas hasznot húz a munkásokból, ám már õ sem nézi jó szemmel, amikor a már kialakult elit tagjai mellett két olasznak is egyre nagyobb vagyont sikerült felhalmoznia. Ezért Houston – nem válogatva az eszközeiben – a dokkok feletti teljes hatalom megszerzésére tör és a háttérbõl irányítva koholt vádak alapján megpróbálja tönkretenni olasz versenytársait. A rendõrfõnök (Clancy Brown – Hegylakó) azonban átlát a tervein és megpróbálja Houston útját állni, ám nem sokat tehet, ugyanis meggyilkolják, a tett elkövetésével pedig húsz olaszt vádolnak meg, akiket azonnal le is tartóztatnak.
A történet a korrupció hatalmát, az emberi gátlástalanságot, az igazságért való küzdelmet, a becsület értékét és a bosszú hiábavalóságát meséli el. Ezek egy véres napon, 1890-ben az amerikai történelem legszörnyûbb lincselésébe torkollottak