Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BUHERSEREG
BUFFALO SOLDIERS

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Gregor Jordan
Szereplők:Anna Paquin, Ed Harris, Joaquin Phoenix, Scott Glen
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:98 perc


990 Ft.Nem kapható


1989-ben a berlini-fal leomlik, és a világ feszülten várja egy új világrend stabilizálódását. A Nyugat-Németországban állomásozó amerikai Roosevelt hadtest katonái azonban valami egészen mással vannak elfoglalva.
A katonai bázist mintha nem is Berman parancsnok (Ed Harris) irányítaná, hanem egy egyszerû katona, a sármosan szélhámos Ray Elwood (Joaquin Phoenix), aki ügyesen manipulálja, szedi rá, használja ki, szarvazza fel nem túl eszes fõnökét.
Elwood három dolgot imád Németországban: a Mercedes Benz-ét, a sebességkorlátozás hiányát az autópályákon és a vidáman burjánzó feketepiac korlátlan lehetõségeit. Piaci tevékenységébe a hadsereg mosószerének eladása éppúgy beletartozik, mint a heroin-kereskedelem.
Elwood élete akkor válik még izgalmasabbá, amikor új katonai elöljáró érkezik a bázisra, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy rendet teremtsen. Ray Elwood helyzetét tovább nehezíti egy váratlanul ölébe pottyanó több millió dolláros fegyverkészlet, egy rebellis ifjú hölgy, egy féltékeny szeretõ és egy õrült török kábítószer-kereskedõ.
A remek humorú szatirikus vígjáték a ma már klasszikusnak számító Huszonkettes csapdája és a Kelly hõsei-nek nyomdokait követi.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
DVD Ajánló
Elõzetes