Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MOST KAPD EL, JACK!
BEST OF TIMES

Formátum:DVD
Rendezte:Roger Spottiswoode
Szereplők:Kurt Russel, Robin Williams
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Stereo
Magyar - Dolby Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:100 perc


1990 Ft.Nem kapható


Reno (Kurt Russell) és Jack (Robin Williams) megállapodott, harmincas éveiket taposó családos emberek, akik akár élhetnék is az átlagpolgárok nyugodt, átlagos életét, ha nem lógna a fejük felett múltjuk egy sötét emléke. A két egykori, a suliban ünnepelt amerikai focista fényesnek ígérkezõ karrierje ugyanis éppen a legutolsó, sorsdöntõ meccsen tört szilánkokra, amikor életük legfontosabb mérkõzésén elvétették a labdát és így elvesztették a bajnokságot.
Egy évtizeddel a keserû emlék után már mindketten házasok, így halvány esélyük sincsen arra, hogy kiköszörüljék a mindent kettévágó csorbát. Bár feleségeik (Pamela Reed és Holly Palance) élnek-halnak a kõkemény, férfias sportért, a családfõk már régen belenyugodtak a megváltoztathatatlanba – egészen addig, amíg Jack számára váratlanul fel nem csillan a visszatérés esélye: csak éppen Renot kell meggyõznie arról, hogy vállalja az õsi rivális csapat elleni rangadót.
Vajon a történelem újra megismétli-e a több évvel korábbi önmagát? Hiszen a mostani összecsapáson már nem csupán hõseink egykorvolt fényes sportkarrierje és önbecsülése, de a házassága is a tét!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Filmográfia
Elõzetes
Ajánló