Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VIHAROS HÉTFŐ
STORMY MONDAY

Formátum:DVD
Rendezte:Mike Figgis
Szereplők:Melanie Griffith, Tommy Lee Jones, Sean Bean, Sting
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Stereo
Magyar - Dolby Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:89 perc


1990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Brendan (Sean Bean – Férfias játékok, Ronin, A Gyûrûk Ura) Newcastle-ben él és jelen pillanatban nem túl sok jóval kecsegteti az élet, hiszen éppen munkanélküliként járja az utcákat. Szerencséjére megpillant egy hirdetést, melyben a bártulajdonos Finney (Sting) kisegítõ munkaerõt keres; Brendan jelentkezik és el is nyeri a tulaj szimpátiáját, így nemsokára nem túl megerõltetõ feladatot kapva egy lengyel jazz-együttest kell kísérgetnie.
A könnyû munkával el is lenne, ám feltûnik a színen egy pénzéhes, amerikai üzletember, Cosmo (Tommy Lee Jones), aki megpróbálja Finney bárjára rátenni a kezét, ugyanis hatalmas üzletet remélve telekspekulációban gondolkodik.
Brendan számára ez egy darabig nem jelent veszélyt – sõt, még kellemes meglepetést is tartogat, miután megismerkedik Cosmo barátnõjével, Kate-tel (Melanie Griffith) –, ám váratlanul nagyot fordul a kocka, amikor Brendan meghall egy beszélgetést, melyben éppen Finney félreállításának és eltüntetésének tervérõl esik pár keresetlen szó...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Filmográfia
Elõzetes
Ajánló