Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HÁBORGÓ MÉLYSÉG (FELIRATOS KIADÁS)
DEEP BLUE SEA (1999) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Horror
Rendezte:Renny Harlin
Szereplők:Thomas Jane, Saffron Burrows, Samuel L. Jackson, Jacqueline McKenzie, Michael Rapaport, Stellan Skarsgard
Forgalmazó:Warner
Feliratok:Magyar, Angol, Lengyel, Görög, Cseh, Török, Horvát, Spanyol, Héber
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:101 perc


1990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Az Aquatica tengeri kutatólaboratórium fedélzetén veszélyes kísérletek folynak. A tudóscsoport vezetõje, Dr. Susan McAlester a mako cápákat, a faj leggyorsabb és legintelligensebb példányait tanulmányozza, mert azt reméli, hogy kutatásai révén megtalálja az emberi agyszövet regenerálódásának kulcsát. Ha sikerrel járna, az forradalmasítaná az orvostudományt, ezért hogy célját elérje, nem elégszik meg az elmélettel. Elképzeléseit átülteti a gyakorlatba is: megváltoztatja a cápák DNS-ét. A genetika beavatkozása hallatlan következménnyel jár: új fajt hoz létre, még gyorsabbat és intelligensebbet az eredetinél - a veszélyes ragadozókból ragadozó szörnyeteget csinál.
McAlestert nemcsak a kísérletei és az új példányok foglalkoztatják, különös módszerei kikezdik kapcsolatát az Aquatica legénységével, s a feszült helyzetet csak rontja a kísérleteket finanszírozó gyógyszerészeti cég, mely a bázis bezárásával fenyegetõzik, éppen a legfontosabb teszt napján. Jelen van a cég tulajdonosa, Russell Franklin is, amikor Susan és csapata sikerrel járnak, ám néhány pillanattal késõbb a laborban elszabadul a pokol.
Az egész kutatóállomás helyrehozhatatlan károkat szenved, ráadásul egy trópusi vihar is a nyakukba szakad. A tudóscsapat és a legénység kénytelen szembenézni a rémítõ valóval: nincs kapcsolatuk a felszínnel, és alig van esélyük a rájuk vadászó gyilkos kreatúrákkal szemben, melyeket õk maguk hívtak életre.