Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A VILÁG LEGSZEBB PALOTÁI (DISCOVERY)


Formátum:DVD
Műfaj:Családi
Rendezte:Martijn Schroevers, Mark Verkerk, Frank Schots
Szereplők:Nincs
Forgalmazó:Premier MÉdia
Feliratok:Nincs
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Magyar - Dolby 4.0
Képformátum:4:3
Hossz:104 perc


990 Ft.Nem kapható


Filmünk bemutatja a fényûzõ építmények kulturális jelentõségét, miközben bepillanthatunk lakóinak történelemformáló szerepébe.

Schönbunn Palota - Az osztrák fõváros büszkesége, a közel 1500 szobás barokk kastély egy 400 hektáros parkban található. Itt épült Európa elsõ állatkertje, amelynek több, mint 3000 nm-es ritka és egzotikus növényekkel teli üvegháza gigantikus vasból szõtt pókhálót utánoz.

Taj Mahal - A XVI. századi Indiában virágzó mogul mûvészet páratlan remekmûve a fehér márványból készült Taj Mahal emlékmû. Falait ritka drágakövekkel díszítették, és csodálatos építményt örökké virágzó kerttel vették körül. Idõtlen szépsége még ma is nemzedékeket nyûgöz le.

Topkapi - Az oszmán uralkodó palotája egy olyan birodalom fénykorát idézi, amely évszázadokon át félelemben tartotta Európát. Közel 1000 termében és temérdek tornyában rabszolgák hada leste a szultán minden parancsát. Falai között veszedelmes intrikák szövõdtek, és a hatalomért testvér testvért ölt...

Dózse palota - Velence szívében, a IX. században épült ez a fényûzõ palota, amely több, mint 1000 éven át volt a kormányzó hatalom központja. Hatalmas termei és pompázatos csarnokai a valaha létezõ legnagyobb birodalom diadalát hirdetik.