Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
POKOLBA A SZERELEMMEL!
DOWN WITH LOVE (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Peyton Reed
Szereplők:Renée Zellweger, Ewan McGregor, Sarah Paulson
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Héber, Lengyel, Magyar, Török, Görög
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:93 perc


5190 Ft.Nem kapható


A hatvanas évek elején New Yorkban a fiatal írónõ, Barbara Novak (Renée Zellweger) olyan könyvvel jelentkezik, mely rögtön beszédtéma lesz. Mûvével nyíltan tagadja a szerelmet, de feltétlen igent mond a karrierre és a szexre. A forradalmi nézeteket hangoztató kötet hamar a bestseller-listák élére repül, szerzõje pedig magára vonja egy veszélyes ellenfél figyelmét.

Catcher "Catch" Block (Ewan McGregor) igen magabiztos, sármos férfi, a nõk rajonganak érte - ráadásul jó tollú sztárújságíró is, aki szilárdan elhatározta, hogy letöri az írónõ büszkeségét.
Catch legjobb barátja és fõnöke, Peter McMannus (David Hyde Pierce) próbálja õt megállítani. Eközben pedig reménytelen szerelemmel üldözi vágyai tárgyát, Barbara szerkesztõjét, Vikki Hillert (Sarah Paulson), akivel csak az a baj, hogy ügyesebben és rámenõsebben játszik a férfiak világában, mint maguk a férfiak.

A film a Doris Day-Rock Hudson páros nevével fémjelzett klasszikus romantikus vígjátékok hangulatában készült. A történet számos modern elememmel bõvült, a lényeg azonban ugyanaz maradt: a sztori két ember szikrázó összecsapása - egy nõé, aki megfogadta, hogy lemond a szerelemrõl, és egy férfié, aki azt hiszi, hogy nincs szüksége szerelemre.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A rendezõ kommentárja
VIdeoklip: Here's to love
5 kimaradt jelenet, akár rendezõi kommentárral is
Bakiparádé
HBO kisfilm
Kisfilm: találd ki, ki vagyok!
Kisfilm: a forgatás helyszínén
Kisfilm: a pokolba a szerelemmel!
Kisfilm: a jelmezek
Kisfilm: a hangok
Haj-és ruhateszt
Filmzene-reklám