Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HORRORRA AKADVA
SCARY MOVIE (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Keenes / Ivory Wayans
Szereplők:Anna Faris, Carmen Elektra, Cheri Oteri, Jon Abrahams, Marlon Wayans, Rick Duccomun, Shannon Elizabeth, Shawn Wayans
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Angol, Héber, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - DTS
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:85 perc


1990 Ft.Nem kapható


Hullajó vígjáték: döfés a rekeszizmokba!

Ne vedd fel a telefont! Ne nyisd ki az ajtót! De sikíts, ha tudod, mit tettél tavaly Halloweenkor!

Hat jóbarát Cindy Campbell (Anna Faris), Bobby Prinze (Jon Abrahams), Buffy Gilmore (Shannon Elizabeth), Ray Wilkins (Shawn Wayans), Brenda Meeks (Regina Hall) és Greg Phillipe (Lochlyn Munro) sosem felejtik el azt az egy évvel ezelôtti, szörnyû Halloween-éjszakát, amikor figyelmetlenségükben elgázoltak egy ártatlan(?) járókelôt. Halálos bûnüket egészen egy éven keresztül képesek titkolni, ám ekkor váratlanul lesújt rájuk az ítélet: az addig halottnak hitt áldozat visszatér, hogy elégtételt vegyen, változatosan véres és röhögtetô körülmények között a kis csapat minden egyes tagján bosszút álljon. Vajon a nézô életben marad-e a legvégére?

Felejtsd el az utóbbi évek vérfagyasztó horrorjait, szörnyû kaszabolásait és borzasztó rémisztgetéseit, hiszen a Ne légy barom! címû korszakalkotó hülyülést is tetô alá hozó Wayans családi vállalkozás eddigi legnagyobb poénáradatában a múltnak adja át eme mûveket! A Sikoly-széria, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, az Ideglelés, de még a Mátrix is csak papírkutya a Horrorra akadva pusztításához képest: vér, halálhörgés… és röhögés – a paródia pengéje ismét a filmek elevenébe talál!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Színfalak mögött
Eredeti elõzetes