Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A HARC MESTERE
THE ART OF WAR

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Christian Duguay
Szereplők:Wesley Snipes
Forgalmazó:IPH
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:118 perc


1490 Ft.Nem kapható


Neil Shaw ügynök az Egyesült Nemzetek Szervezetének dolgozik. Társaival együtt olyan titkos státusban tevékenykedik, hogy létezésérõl csak kevesen tudnak. Munkájukat Douglas Thomas tábornok irányítja, bár hivatalosan sohasem találkoztak személyesen.

Kína kereskedelmi szerzõdés aláírására készül az Egyesült Államokkal, s a tábornok szeretné, ha a dolgok simán zajlanának. Ám egy dokkban konténert találnak, tele halott vietnámi menekültekkel, mely sok hivatalnokot kényelmetlen helyzetbe hoz. A biztonsági fõnök, Eleanor Hooks megbízza Shaw-t és csapatát, Bly és Novak ügynököt, hogy figyeljék meg Wut, a kínai nagykövetet és a társaságban gyakran mutatkozó milliárdost, David Chant, akirõl gyanítják, hogy valami módon belekeveredett az emigránsok ügyébe.

A szerzõdés megkötését ünneplõ vacsorán lelövik a kínai nagykövetet. Shaw a gyilkos nyomába ered, és már majdnem elcsípi, amikor a rendõrség tévedésbõl õt tartóztatja le. Frank Cappella FBI-ügynök szintén azt hiszi, hogy Shaw volt a tettes. Miközben a rendõrségre szállítják, néhány kínai maffiózó megtámadja õket, elrabolják Shaw-t, majd õk is megvádolják a gyilkossággal. Az ügynöknek menekülnie kell, s eközben összetalálkozik Julia Fang ENSZ-tolmáccsal, aki tudja, hogy ártatlan, mégis vonakodik segíteni neki. Shaw-t az FBI és a triádok egyaránt üldözik, s az ügynök tudja: csak úgy bizonyítja be, hogy nem õ lõtte le a nagykövetet, ha kideríti, ki vagy kik állnak az ügy hátterében...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Fotógaléria
A szereplõk bemutatása