Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A 13.HARCOS
THE 13TH WARRIOR

Formátum:DVD
Rendezte:John McTiernan
Szereplők:Antonio Banderas, Daniel Southern, Dennis Storhoi, Omar Sharif
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - DTS
Képformátum:16:9


1999 Ft.Nem kapható


Az Úr 922. esztendejében Ibn Fadlan (Antonio Banderas), a muvelt, felvilágosult arab költo követként kerül a messzi észak barbár népe, a normannok közé.

A vad, halált jó ismero, ám annak az arcába neveto vikingeket semmi sem rettentheti meg, azonban az o kezükben is megremeg a kard, amikor a titokzatos tuzkígyó és a nyomában járó, természetfeletti, emberevo lények, a wendolok hordája újra megjelenik a területen. Mivel a szörnyetegek ismét veszélyeztetik a királyságot és annak népét, válogatott harcosokból álló csapat indul a védelem megszervezésére a rettenthetetlen Buliwyf (Vladimir Kulich) vezetésével. A sors akaratából a kívülálló és vért még soha nem szagoló Ibn Fadlant tizenharmadikként választják be a maroknyi kardforgató közé, hogy harcedzett társaival együtt nézzen farkasszemet a ködbol érkezo iszonyattal és saját, legmélyebb félelmeivel...

Fegyvercsörgés, halálsikoly és izgalom: akik szerették A rettenthetetlent, a Gladiátort és még mindig hisznek az igazi hosökben, A 13. harcosban sem fognak csalódni – a látványos kalandfilm remek karakterekkel, szép képekkel, szikrázó összecsapásokkal és Jerry Goldsmith zseniális zenéjével vonul be a kardforgató klasszikusok harcmezejére.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Fotógaléria
Filmográfiák