Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GOOD WILL HUNTING
GOOD WILL HUNTING

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Gus Van Sant
Szereplők:Ben Affleck, Matt Damon, Robin Williams
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Angol, Héber, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - DTS
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:122 perc


1990 Ft.Nem kapható


Tanulás! Tanulás! Tanulás!

Hosszú évtizedeken keresztül ez volt a hivatalos recept az egyéni boldoguláshoz és talán ma sincs másképp a dolog – kivéve persze, ha mondjuk ha éppen kiváló zseni sorsáról van szó. Will Hunting (Matt Damon) csóró bostoni proli, aki mindenféle iskolai képzettség nélkül tölti mindennapjait: vagy jóbarátaival – köztük is a legjobbal, Chuckie-val (Ben Affleck) – lóg egész nap vagy pedig a helyi egyetem kövét sikálja takarítóként.

Egy pillanat alatt megváltozik azonban Will kilátástalannak tuno helyzete, amikor a folyosón kifüggesztett táblán lévo, hosszú ideje befejezetlen, csúcsagyaknak szánt képlet végére odabiggyeszti a tökéletes megoldást. Mr. Lambeau, a matekprof (Stellan Skarsgård) azonnal lecsap a csiszolatlan és minden jel szerint zseniális, párját ritkító gyémántra, ám Will makacssága miatt nem sikerül felkarolnia a fiút; ezért elküldi ot egy régi barátjához, Sean Maguire (Robin Williams) pszichiáterhez. Idoközben Will megismerkedik egy elbuvölo lánnyal, Skylarrel (Minnie Driver), ám mialatt vele kellemes perceket él át, Maguire dokinál a kölcsönös távolságtartás és bizalmatlanság mérgezi meg az elorejutást.

Egy napon azonban Will Hunting feladja a keseru bezárkózást és így talán nem csupán egy oszinte barátság, de a valódi boldogságot nyújtó, sikeres jövo elott is megnyitja az utat…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
kimaradt jelenetek
forgatási képsorok
videoklip
így készült
eredeti elozetes