Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GERONIMO
GERONIMO (1993)

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Kaland, Western
Rendezte:Walter Hill
Szereplők:Jason Patric, Gene Hackman, Robert Duvall, Wes Studi, Matt Damon
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Magyar, Lengyel, Izlandi, Horvát, Holland, Hindi, Héber, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Német, Norvég, Olasz, Portugál, Spanyol, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Surround
Francia - Dolby Surround
Olasz - Dolby Surround
Spanyol - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:110 perc


7990 Ft.Raktáron
Használt


A híres indán vezér Geronimo története tucatnyi filmsztárral a fõszerepben. A háborúskodások végén az indiánok legnagyobb része már letette fegyvert. Az USA hadseregének túlerejével egyik törzs sem tudta felvenni a versenyt, és az indiánok bevonultak a rezervátumokba. Volt azonban egy vezér, egy legenda, aki nem volt hajlandó beletörõdni népe sorsába. Geronimo, aki 30-40 emberével egy ötezres katonai alakulatot is megfutamodásra késztetett, elszánt vezetõ, kitûnõ stratégiai érzékkel megáldott harcos hírében állt. Az élére állt a hozzá hasonlóan szabadságért küzdõ indiánoknak, s majdnem egy évig sikerült is megkeserítenie az ellenfél dolgát. 1886 szeptemberében aztán kénytelen volt megadni magát, mivel õt és csapatát csapdába csalták.

Walter Hill látványos kalandfilmje a szabadságvágy és a küzdeni akarás filmje. Az amerikai õsi tájain készült alkotás látványos csatajelenetekben, szinte teljes történelmi hûségre támaszkodva meséli el a legnagyobb indiánlegenda történetét.