Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
IMAX: TRÓPUSI ESŐERDŐ
IMAX: TROPICAL RAINFOREST (1992)

Formátum:DVD
Rendezte:Ben Shedd
Szereplők:állatok
Feliratok:Angol, Cseh, Egyéb, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Svéd, Szlovén
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Képformátum:4:3
Hossz:52 perc


3990 Ft.Nem kapható


A világszerte milliók által látott film napjaink egyik legfontosabb környezetvédelmi problémája kapcsán egy 400 millió évet átfogó utazásra viszi a nézõt. Hihetetlen képi és hanghatások segítségével mutatja be a Föld tüdejének nevezett trópusi esõerdõk kialakulását, szépségét és sokszínûségét, az ott élõ több százezer madár és rovarfaj mindennapi életét.

Az esõerdõk mélye - hasonlóan az óceánok örök sötétségbe burkolódzó világához, vagy éppen az Antarktisz jégsivatagához - egészen a legutóbbi évtizedekig a Föld fehér foltjaihoz tartozott. Felfedezésük azonban megkezdõdött, rögtön azután, hogy a tudomány felismerte jelentõségüket a Föld ökoszisztémájában.

A filmben láthatjuk a kutatók sokszor elképesztõen kockázatos kísérleteit, hogy közel férkõzzenek a talajtól sokszor harminc-negyven méterre, az esõerdõk lombkoronájában nyüzsgõ madarak és kisemlõsök világához. Fantasztikus közelképek segítségével figyelhetjük meg a talajszinthez közeli párás félhomályban rejtõzködõ, változatos formájú, szinû és alakú rovarok életét. Megtudhatjuk, miért tartják a tudósok és a környezetvédõk fontosnak, hogy felhívják a figyelmet az esõerdõk pusztulására, és miért olyan fontos a megmentésük az emberiség, a Föld jövõjének szempontjából.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes