Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
U2 - RATTLE AND HUM
U2 - RATTLE AND HUM (1988)

Formátum:DVD
Rendezte:Phil Joanou
Szereplők:Bono, Adam Clayton, Larry Mullen Jr., B.B. King, Phil Joanou
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Francia, Görög, Héber, Holland, Horvát, Lengyel, Magyar, Német, Olasz, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:95 perc


2990 Ft.Nem kapható


A világ egyik legnépszerûbb szupercsapata, az évtizedek óta megkerülhetetlen és lekörözhetetlen U2, klasszikus, 1988-as turnésorozatát megörökítõ koncertfilm a nagyszerû dalokon túl egyedülálló betekintést is nyújt az együttes életébe. Koncertfilmek esetében igazi unikum, hogy a filmben hallható párbeszédek, interjúk, színpadi megszólalások mind magyar felirattal is megjelennek!

Bár végighallgathatunk mintegy 25 dalt, mégsem beszélhetünk a szó hagyományos értelmében vett koncertfilmrõl a Rattle and Hum esetében. A film ugyanis nem egyetlen fellépést örökít meg, hanem végigkíséri a legendás U2-t, az ugyanúgy legendás 1988-as Joshua Tree turnéjuk állomásain, amelynek során zsúfolt stadionokban, nagyvárosi utcák közönsége elõtt, vagy éppen zárt térben, szûkebb körben, meghitt környezetben zenéltek.

A stáb elkísérte a U2-t a hónapokig tartó maratoni turné minden állomására, láthatjuk, mi történik a színfalak mögött, az öltözõkben, hogyan próbálnak ki új dallamokat, ötleteket, amelyek a késõbbi lemezeiken visszaköszöntek, és láthatjuk/hallhatjuk amint együtt játszanak B.B. Kinggel!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes