Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ERIN BROCKOVICH, ZŰRÖS TERMÉSZET (FELIRATOS KIADÁS)
ERIN BROCKOVICH (2000) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Bírósági, Dráma
Rendezte:Steven Soderbergh
Szereplők:Aaron Eckhart, Albert Finney, Julia Roberts, Peter Coyote
Forgalmazó:Warner
Feliratok:Magyar, Angol, Német, Arab, Lengyel, Görög, Cseh, Török, Héber, Svéd
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:126 perc


1990 Ft.Raktáron
Használt


A pénz, állás és kilátások nélküli, háromgyermekes, kétszer elvált Erin élete nem sok jóval kecsegtet. Egy autóbaleset követõen helyzete tovább romlik: ugyanis nem õ a hibás, ügyvédje, Ed Masry mégsem tud számára kártérítést szerezni.

Mivel nincs kihez fordulnia segítségért, Erin végsõ elkeseredésében meggyõzi Edet, alkalmazza õt ügyvédi irodájában. Ed kénytelen-kelletlen enged az enyhén szólva is ellenállhatatlan unszolásnak, és Erin munkába áll. Ahhoz képest, hogy sosem dolgozott jogásznál, egész jól csinálja, és egy nap véletlenül ráakad néhány, a telekkönyvi iratok közé helyezet orvosi leletre. Nem érti az összefüggéseket, kérdezõsködni, majd nyomozni kezd. Hamarosan hihetetlen következtetésekre jut: egy PG&E nevû óriáscég mûködése következtében szennyezett víz került egy kisváros vízkészletébe (természetesen a város tudta nélkül), és ez súlyos betegségeket okozott az ott lakók körében.
Bár a helybéliek elõször félnek belekeveredni az ügybe, Erin õszinte segítõkészsége bizalmat ébreszt bennük. Erin segítségére van szomszédja, George is, akinek barátsága lehetõvé teszi számára, hogy idejét az ügy kivizsgálására fordítsa. Házról házra járva több mint hatszáz panaszos aláírását gyûjti össze, és Eddel karöltve megnyeri az USA történetében pereskedés útján kifizetett legnagyobb anyagi kárpótlást: 333 millió dollárt.

Bár az akadályok legyõzhetetlennek tûntek, Erinnek kétszeresen is sikerül a lehetetlen. Nemcsak az óriásvállalat, hanem önmaga fölött is diadalmaskodott: bebizonyította, hogy képes megállni helyét az életben.