Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SIMPSON CSALÁD: BORZASZTÓ RÉMSÉGEK
THE SIMPSONS: TREE HOUSE OF HORROR (2002)

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm
Rendezte:Matt Groening
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Holland, Halláskárosultaknak: Német, Halláskárosultaknak: Angol, Francia, Finn, Dán, Magyar, Német, Norvég, Svéd
Hang:Angol - Dolby Digital 2.0
Francia - Dolby Surround
Német - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:88 perc


6990 Ft.Nem kapható


Amerika legütõdöttebb családja a Simpson család, és ez egyben minden idõk legsikeresebb felnõtteknek szóló rajzfilmsorozata is, amely páratlan humorának, felejthetetlen figuráinak és a rengeteg legendás sztorinak köszönhetõen több mint egy évtizede szórakoztatja a rajongók népes táborát.
Az eddig elkészült 14 évad több mint 300 epizódjából ezúttal is tematikusan válogattak a kiadvány szerkesztõi. Ezen a lemezen a Simpson sorozat hagyományos Halloween-i horror-különkiadásaiból láthatunk négy félórás részt, amelyek mindegyike több rövid rémtörténetet tartalmaz. Láthatjuk Homér Simpsont õrült baltás gyilkosként (kísérteties hasonlóságot mutatva a Ragyogás Jack Nicholsonával), aki azonnal bekattan, ha nem jut sörhöz, vagy tévéhez. Egy másik történetben életre kel egy óriásplakátról a gyilkos Freddy Krueger, és Springfield város gyermekeit rémisztgeti álmukban, de megismerhetjük Bart Simpson gonosz ikertestvérét is, tanúi lehetünk annak, hogyan szállják meg gonosz földönkívüliek Bill Clinton testét, és láthatjuk Lisát Harry Potter szerepében, amint a kegyetlen Lord Montymort ellen harcol.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetesek