Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
NŐ ELŐTTEM, NŐ UTÁNAM
HOPE SPRINGS (2002)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Mark Herman
Szereplők:Colin Firth, Minnie Driver, Heather Graham, Oliver Platt
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Portugál, Magyar, Lengyel, Halláskárosultaknak: Angol, Cseh, Bolgár, Angol
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:92 perc


9990 Ft.Raktáron
Használt


Egy jóképû angol is pofára eshet néhanapján. Colin, a sikeres illusztrátor is átéli a nagy csalódást, köszönhetõen határozott mennyasszonyának, Verának, aki egy könnyed mozdulattal dobja lelkes udvarlóját.

Colin tudja, hogy nehezen lesz képes feldolgozni a történteket ott, ahol minden a szeretett nõre emlékezteti, ezért elhatározza, hogy új életet kezd. Találomra rábök a térképre és már útra is kel, hogy letelepedjen a tengeren túl, egy békés New England-i városkában, Hope Springs-ben.
A szerelmi csalódás áldozata hamar új erõre kap, köszönhetõen a helyi "boszorkának", aki azonnal tudja, mi, pontosabban ki kell a savanyú angolnak: a törött szívek gyakorlott gyógyítója, az élettõl majd kicsattanó, minden bulira kapható Mandy, aki ráadásul mindig kapható egy kis szexre.

Colin lassan kezdi elhinni, hogy jó irányba fordult az élete, amikor váratlanul felbukkan a városkában egykori szerelme, Vera, aki a maga ellenállhatatlan határozottságával követeli vissza azt, ami szerinte az övé: a férfi szívét! Colinnak választania kell. Választania kell?

A szívmelengetõ romantikus vígjáték története a ma már klasszikusnak számító Diploma elõtt írójának tollából származik, aki negyed évszázados hallgatás után ezzel a sztorival jelentkezett újra!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése