Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZORUL A HUROK
JANUARY MAN (1989)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Krimi, Vígjáték
Rendezte:Pat O'Connor
Szereplők:Kevin Kline, Susan Sarandon, Mary Elizabeth Mastrantonio
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Francia, Görög, Holland, Lengyel, Magyar, Német, Olasz, Spanyol
Hang:Angol - Stereo
Német - Stereo
Francia - Stereo
Olasz - Stereo
Spanyol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:93 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Nick Starkey (Kevin Kline) egykor a New York-i rendõrség kiváló nyomozója volt, de szokatlan módszerei miatt felettesei eltanácsolták a pályáról. Amikor azonban egy titokzatos, felettébb szokatlan viselkedésû sorozatgyilkos bukkan fel a városban, a rendõrfõnök (Harvey Keitel) - aki történetesen Nick bátyja - visszahívja a szolgálatba a férfit.

Ha tucatnyi szabályzat szerint dolgozó nyomozónak nem sikerült a gyilkos nyomára bukkanni, talán egy szokatlan módszerekkel dolgozó zsarunak sikerülhet az áttörés. Nick azonban feltételt szab, mielõtt elfogadja a felkérést: csak akkor ássa bele magát az ügybe, ha fõzhet bátyjának és szépséges sógornõjének (Susan Sarandon), aki történetesen egykor az õ barátnõje volt!

Nick végül természetesen nekilát, hogy a számítógép, némi vörösbor és egy kis meditáció segítségével rájöjjön, hogy a várost közel egy éve rettegésben tartó sorozatgyilkos - aki minden hónapban lecsapott - hol és mikor végez majd következõ áldozatával. Szorít az idõ: talán már csak néhány napja maradt az elkerülhetetlennek látszó januári gyilkosságig, és a nyomozáson kívül még a család problémáival, valamint a polgármester csinos lányával is "meg kell küzdenie".



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes