Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
Ö.K.Ö.L. (FELIRATOS KIADÁS)
F.I.S.T. (1978)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Norman Jewison
Szereplők:Peter Boyle, Rod Steiger, Sylvester Stallone, Melinda Dillon, David Huffman
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Egyéb, Francia, Görög, Holland, Magyar, Német, Olasz, Spanyol, Svéd
Hang:Angol - Mono
Német - Mono
Francia - Mono
Olasz - Mono
Spanyol - Mono
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:125 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Johnny Kovak kamionsofõrként dolgozik. A '30-as évek Amerikájában járunk, a szakszervezeti mozgalmak hajnalán, és Johnny sem kerülheti el, hogy belekeveredjen a dolgozók, a munkáltatók és a maffia ügyeibe!
Johnny Mike Monahannek segít beszervezni kollégáit a szakszervezetbe. Hisz abban, hogy egységes fellépéssel sikerülhet javítani a dolgozók munkakörülményein. De a társaság nem nézi jó szemmel a szervezdést, ezért Monahant megöletik.
Johnny a szakszervezet vezetõjének halála után kapcsolatba kerül Vince Doyle-lal, egy helyi gengszterrel. A Monahan halálát követ dühös szakszervezeti tüntetést követõen Johnny veszi kézbe a dolgok irányítását. Némi részesedést igérve Doyle-nak megszerzi a maffia támogatását is, így az általa vezetett szakszervezet - és vele együtt maga is - egyre hatalmasabb, hatékonyabb, gazdagabb és veszélyesebb lesz. Az '50-es évek végére Johnny hatalma odáig terjed, hogy képes lesz alvilági módszerekkel kikészíteni nagy riválisát, a nemzetközi szakszervezeti mozgalom egyik vezetõjét. Azzal nem számol, hogy lesz egy elrettenthetetlen szenátor, aki szövetségi vizsgálatot mer indítani ellene...



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes