Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CLIFFHANGER - FÜGGŐ JÁTSZMA (MIRAX KIADÁS)
CLIFFHANGER (1993) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Renny Harlin
Szereplők:Sylvester Stallone, John Lithgow, Michael Rooker, Leon, Caroline Goodall, Janine Turner
Forgalmazó:Mirax
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:113 perc


990 Ft.Nem kapható


Gabe Walker a Sziklás-hegységben mûködõ hegyimentõ-osztag egyik legjobbjának számított egészen addig, amíg egy hegymászó halálát követõen - lelkifurdalástól gyötörve - távozott a csapatból. Barátnõje elszántan igyekszik meggyõzni a férfit arról, hogy a baleset elkerülhetetlen volt, nem hibáztathatja magát miatta, án Gabe hajthatatlan. Úgy tervezi, végképp búcsút mond az imádott szikláknak.
A sors azonban közbeszól. A mentõalakulat kétségbeesett hívást kap a hegyekbõl. Egy lezuhant kis utasszállító repülõgép balesetének túlélõi kérnek segítséget. Gabe útnak indul egykori társával és nem is sejti, hogy akiket megmenteni készül, tulajdonképpen veszedelmes bûnözõk, akik nem csak saját életüket, hanem az út közben a hegyekben elejtett bõröndöket, illetve a bennük lapuló mintegy százmillió dollárt is szertnék biztonságban tudni.
Gabe csapdába kerül: ha megtagadja a segítséget, azonnal lelövik, de nem kétséges azt sem, hogy ha segít a gazembereknek, az út végén akkor sem hagyják majd életben. Csak egyetlen fegyvere van: a veszedelmes terep, amelyen egyedül õ mozog otthonosan...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése