Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BOARDWALK EMPIRE - GENGSZTERKORZÓ - 2.ÉVAD (5 DVD)
BOARDWALK EMPIRE: SEASON 2 (2011) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Gengszterfilm, TV sorozat
Rendezte:Martin Scorsese, több rendezõ
Szereplők:Steve Buscemi, Michael Pitt, Kelly Macdonald, Michael Shannon
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:646 perc


9990 Ft.Nem kapható


A Terence Winter Emmy®-díjas forgatókönyvíró (Maffiózók®) és Martin Scorsese executive producer által jegyzett, Golden Globe®-díjas Boardwalk Empire – Gengszterkorzó második évada 1921-ben, Atlantic Cityben kezdõdik. A szesztilalom bevezetését követõen Enoch „Nucky” Thompson (Steve Buscemi) teljhatalomra tesz szert „a világ játszóterén”: az Atlantic City-i polgármester-választás manipulálása után õ és Jimmy Darmody ifjú elsõ világháborús veterán szilárdan tartják kezükben a város irányítását. Erejük azonban hamarosan meggyengül, amikor Nuckyt választási csalás vádjával letartóztatják, és mind a belsõ köre, mind a családja elárulja. Közben az olyan maffiózók, mint Arnold Rothstein, Lucky Luciano, Meyer Lansky és Al Capone, ugrásra készen várják, hogy minél nagyobb darabot kaparinthassanak meg abból, ami addig Nuckyé volt.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Karakterakták: Ismerd meg a második évad meghatározó szereplõit – a gengszterektõl és szeszcsempészektõl kezdve a politikusokig és prohibicionistákig – ezzel az átfogó szereplõkalauzzal.
Vissza a korzóra: Idézd fel a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó elsõ évadát a sorozat kitalálójával/executive producerével, Terence Winterrel ebben a 15 perces összefoglalóban.
A pénz évtizede: Fedezd fel az 1920-as évek örökségét, és ismerkedj meg azokkal a stílusokkal és trendekkel, amelyek „fergetegessé” tették az évtizedet.
A korzó újdonságai: Bill Groon látványtervezõ és a sorozat kitalálója/executive producere, Terence Winter a második évad új díszleteirõl mesélnek.
Új szereplõk: Ismerkedj meg a második évad két új meghatározó karakterével, Owen Sleaterrel és Manny Horvitzcal.
A második évad ajánlója: Írta a sorozat kitalálója/executive producere, Terence Winter.
Hat audiokommentár a szereplõkkel és készítõkkel, köztük Terence Winterrel, Steve Buscemivel, Jack Hustonnal, Michael Kenneth Williamsszel és másokkal.