Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A RETTEGÉS HÁZA (ÚJ KIADÁS)
AMITYVILLE HORROR: A RETTEGÉS HÁZA (

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:Andrew Douglas
Szereplők:Ryan Reynolds, Melissa George, Philip Baker Hall
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:90 perc


2990 Ft.Nem kapható


1974. november 13-án egy magánkívüli állapotban lévõ telefonálótól szörnyû hír érkezett a Suffolk megyei rendõrségre. Azonnal kiszálltak a megadott címre, a long islandi Amityville-be, az Ocean Avenue 112. szám alatti házhoz. A nagy, holland gyarmati stílusban épült házban szörnyû bûntény helyszínére érkeztek: az egész családot meggyilkolták. Az eset megrázta és felkavarta az egyébként jellemzõen békés helyi közösség életét. Néhány nap múlva aztán az ifj. Ronald DeFeo bevallotta, õ volt az, aki egy vadászpuskával módszeresen, sorra lelõtte alvó szüleit és négy testvérét, azt állítva, hogy valahonnan a házból hallható „hangok” sarkallták arra, hogy elkövesse a szörnyû gyilkosságokat.

Egy évvel késõbb George (Ryan Reynolds - Blade: Trinity/Penge: Szentháromság; Van Wilder:A buliszervíz) és Kathy Lutz (Melissa George - Mulholland Drive) költöznek be a házba, gyermekeikkel, abban a boldog hitben, hogy megtalálták álmaik otthonát. Ám hamarosan bizarr és megmagyarázhatatlan dolgok történnek – lidérces látomások és kísérteties hangok jelzik a még mindig a házban ólálkodó Gonosz jelenlétét.

Kathy küzdeni kezd a család összetartásáért, miközben George egyre furcsábban viselkedik, éjjel-nappal a ház alagsorában tölti idejét, ahol aztán rövidesen felfedez egy átjárót, amely egy titokzatos „Vörös Szobába” vezet. Míg kristálytiszta, egyértelmû látomások és ördögi hangok kavarognak George fejében, a ház valósággal életre kel a szörnyû végkifejletben, és megtörténnek azok a vérfagyasztó és hátborzongató események, amelyeket azóta is úgy emlegetnek, hogy az Amityville-i Horror.

A rettegés háza - Amityville horror címû film megtörtént esetet, 28 nap vérfagyasztó borzalmát dolgozza fel. Most, 30 évvel a döbbenetes események után, amelyek egy bestseller regény és 1979-ben egy kultusszá vált filmhez szolgáltattak inspirációt, nézzék meg újra a rettegés házát!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Így készült (magyar hanggal)
Interjú (magyar hanggal)
Audiókommentár Ryan Reynolds, valamint Brad Fuller és Andrew Form producerek közremûködésével
Kimaradt jelenetek
A forgatáson (On the Set Peeks)