Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HORRORRA AKADVA 2.
SCARY MOVIE 2

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Keenes / Ivory Wayans
Szereplők:Anna Faris, Chris Masterson, James Woods, Kathleen Robertson, Marlon Wayans, Regina Hall, Shawn Wayans, Tim Curry, Tori Spelling
Forgalmazó:UIP-Duna Film
Feliratok:Nincs
Hang:Magyar - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:83 perc


4790 Ft.Nem kapható


Az elsõ rész átütõ sikerén felbuzdulva a Wayans fivérek most a természetfeletti erõket veszik célba sziporkázó paródiapetárdáikkal. Ezúttal többek között olyan filmek kapnak kíméletlen humorkezelést, mint Az ördögûzõ, Poltergeist – Kopogó szellem, Hannibál, Temetetlen múlt, Az átok, Ház a Kísértet-hegyen, Charlie angyalai és a Mission Impossible 2. Emellett a modern popkultúra olyan elemeit is kifigurázzák, mint a reklámok, a késõ esti tv-shop hirdetések vagy a tévés parafenomének.
A film Az ördögûzõ ördögien gonosz paródiájával kezdõdik, melyben James Woods alakítja a csöppet sem hétköznapi McFelly atyát, akinek ki kell ûznie a fejforgató Natasha Lyonne-ból egy túlvilági kopogó szellemet. Majd, ott folytatva, ahol az elsõ rész abbahagyta, tovább követhetjük Cindy Campbell sorsát, aki most már egyetemi hallgató. Egy õrült professzor (Tim Curry) titokban összehozza õt és még néhány kalandvágyó diáktársát egy hétvégi szórakozásra valami tudományos kísérlet ürügyén. Ahogy a hétvége egyre sokkolóbb és sokszor tanterven kívüli eseményei fokozódó iramban követik egymást, a fergeteges meglepetések garantálják a non-stop szórakozást.


Extrák:
Nincs