Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VIPO ÉS BARÁTAI 2. - NYÁR KÜLDETÉS
VIPO

Formátum:DVD
Műfaj:Rajzfilm, Mese
Szereplők:Rajzfilmfigurák
Forgalmazó:JCS Film Kft.
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:16:9
Hossz:72 perc


990 Ft.Nem kapható


VIPOt, a repülõ kutyust egy varázslatos vihar elsodorja barátaival a titokzatos Idõ Szigetre. Izgalmas kalandok során találkoznak Tavasz Királynõvel, aki ellopta az elsõ varázskövet Idõ Mester amulettjébõl. Vajon VIPOnak sikerül kiszabadítania barátait a ravasz pillangó fogságából, és együtt meg tudják szerezni a Tavasz zöld kövét, az elsõt a négy közül?

A DVD-n található epizódok:

01. A legkisebb gogg

Ogg megparancsolja a legkisebb goggnak, aki nem rendelkezik semmilyen szuperérzékkel, hogy szerezze vissza a varázsamulettet. Amikor Suti üres kézzel tér vissza, Ogg nagyon mérges lesz és büntetésként elküldi õt a lápba. VIPO megsajnálja az aranyos kis lényt, és megkéri barátait, hogy fogadják be maguk közé.

02. A szeszélyes szörnyek

Nessy, a Loch Ness-i szörny hatalmas termete miatt folyton kárt tesz környezetében, és ezzel magára haragítja a falu néhány lakóját. Azért, hogy többé ne legyen társai terhére, úgy dönt, elhagyja barátait és a falut. Ogg, kihasználva a jó szándékú és ügyetlen szörny elkeseredettségét, megpróbálja õt a falubeliek ellen fordítani, ám ehhez VIPO-nak is lesz néhány szava!

03. A nagy csere-bere

Amikor a távcsõ véletlenül a varázslatos vizû Fényes tóba esik, VIPO és Ogg beugranak utána, hogy megszerezzék. Viszont a tó mágikus erejének köszönhetõen a két fõszereplõ testet cserél. Ebben a bolondos epizódban a dolgok a fejük tetejére állnak, de végül minden jóra fordul.

04. Játék, vagy valóság?

Miután Henry, a gólya megdorgálja Jimmyt és Jennyt, a két mókust komolytalan viselkedésük miatt, Florence bácsikájukkal közösen kiszabadítják Sutit a nagy Ogg fogságából. Színészi képességeik és találékonyságuk segítségével, valamint VIPO közremûködésével elhitetik a goggokkal, hogy Gogzilla szelleme szállta meg a szörnykastélyt, és ezzel jól rájuk ijesztenek!

05. Délibáb (Nyár Küldetés - 1. rész)

A legmelegebb évszak elsõ napján VIPO és a varázsamulett által kiválasztott társai elindulnak, hogy második küldetésüknek eleget téve a Nyár Király birtokában lévõ Nyár Követ is visszaszerezzék. A forróvérû gyík azonban rekkenõ hõséget gerjeszt és káprázatos délibábok segítségével próbálja feltartani a palotájába igyekvõ furcsa különítményt.

06. A Nyár Király (Nyár Küldetés - 2. rész)

A piros színû varázskõért vívott harc Nyár Király homokból épült piramisában folytatódik. Az izgalmas kalandokban bõvelkedõ epizódban VIPO-nak és barátainak sikerül „lehûtenie” a forróvérû gyíkot, és a Nyár piros színû kövének visszaszerzésével, VIPO a második küldetést is sikeresen teljesíti. Két küldetés viszont még hátravan!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése