Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ÓRÁK - EXTRA VÁLTOZAT
THE HOURS (2002) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Stephen Daldry
Szereplők:Claire Danes, Ed Harris, Meryl Streep, Nicole Kidman, Julianne Moore
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:110 perc


1490 Ft.Nem kapható


Három korszak, három történet, és három nõ olvad össze egyetlen történetté AZ ÓRÁK idõfolyamában. Mindegyik nõ úgy kapcsolódik egymáshoz, akár a szemek a láncban, anélkül, hogy tudnának arról, hogy egyetlen nagyszerû irodalmi alkotás visszavonhatatlanul megváltoztatja az életüket.

Elõször is ott van Virginia Woolf, aki a húszas években London külvárosában az elmebajjal küzd, mikor elkezdi írni elsõ nagy regényét, a Mrs. Dallowayt. Több mint két évtizeddel késõbb Laura Brown, a Los Angeles-i feleség és anya a második világháború végén a Mrs. Dallowayt olvassa, és a könyv akkora revelációt jelent számára, hogy elsöprõ erejû változást fontolgat az életében.
Aztán a mai New York Cityben ott van Clarissa Vaughan, Woolf Mrs. Dallowayének modern változata, és szerelmes Richard nevû barátjába, aki briliáns költõ és AIDS-ben haldoklik. A három történet egybeszövõdik, és végül összeáll a közös felismerés meglepõ és transzcendens pillanatában.

Virgina Woolf Mrs Dalloway címû, 1925-ös regényének ihletésére Michael Cunningham több mint 75 évvel késõbb megírta AZ ÓRÁK címû regényét. Az ebbõl készült filmet a Billy Elliotot jegyzõ Stephen Daldry rendezte, a fõszerepekben pedig három olyan nagyszerû színésznõt láthatunk, mint Nicole Kidman, Meryl Streep és Julianne Moore.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Audiókommentár a szereplõk közremûködésével
Audiókommentár a rendezõ és az író közremûködésével
Az órák zenéje - MAGYAR FELIRATTAL
A rendezõ bevezetõje - MAGYAR FELIRATTAL
Három nõ - MAGYAR FELIRATTAL
Virginia Woolf szelleme és kora - MAGYAR FELIRATTAL
Mrs. Dalloway több élete - MAGYAR FELIRATTAL
Elõzetes - MAGYAR FELIRATTAL