Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DÓRA A FELFEDEZŐ - DÓRA PIZSAMA BULIJA
DORA THE EXPLORER - DORAS SLUMBER PARTY

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Select 86
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:96 perc


1890 Ft.Nem kapható


Csatlakozz Dórához és Csizihez ebben a négy fantasztikus kalandban! Ismét a Te segítségedre van szükségük ahhoz, hogy sikerüljön megoldani az újabb izgalmas feladatokat.

A PATTOGÓ LABDA

Csizi pattogó labdája elszökött, ezért Dórával együtt a nyomába erednek, mialatt a Sáron és a Hídon is át kell jutniuk. Segíts nekik elkapni a labdát, még mielõtt az belepattan a Tûzhányóba!

CHOO CHOO!

Dóra és Csizi segíteni szeretnének Azul-nak, a kicsi kék vonatnak, hogy megnyerje a nagy vonatversenyt, és az övé lehessen a fõdíj. Tarts velük hegyeken, alagutakon át, de óvakodj a ravaszdi rókától!

HÍVJATOK REJTVÉNY ÚRNAK!

Csizi annyira szeret rejtvényt fejteni, hogy elnevezi magát Rejtvény Úrnak, és el akar menni a Nagy-hegyhez, hogy megfejtse a Legcsacskább rejtvényt a Rejtvényversenyen. Dóra és Csizi a kicsik segítségét kérik a versenyre vezetõ helyes út megtalálásában!

WIZZLE KÍVÁNSÁGAI

Ismerd meg Wizzle-t, a cuki kis teremtményt, aki elvesztette a kívánságait, ezért nem tud többet kívánni. Dóra és Csizi úgy segíthetnek Wizzle-nek, ha még idõben elkapják a kívánságokat, mielõtt azok lejárnak. Nélküled azonban nem boldogulnak!