Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LOPOTT IDŐ (BLU-RAY)
IN TIME (2011) - USA

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Sci-Fi
Rendezte:Andrew Niccol
Szereplők:Cillian Murphy, Justin Timberlake, Amanda Seyfried
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Horvát, Magyar, Szlovén, Arab, Dán, Észt, Finn, Francia, Holland, Indonéz, Kínai, Koreai, Lett, Litván, Maláj, Német, Norvég, Orosz, Portugál, Spanyol, Svéd, Thai, Török, Ukrán, Vietnámi-kantoni
Hang:Angol - DTS-HD
Cseh - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - DTS
Spanyol - DTS
Német - DTS
Orosz - DTS
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Portugál - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Thai - Dolby Digital 5.1
Török - Dolby Digital 5.1
Ukrán - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:109 perc


7990 Ft.Nem kapható


A nem túl távoli jövõben az idõ lesz az új pénznem. Az emberek 25 éves koruk után nem öregszenek tovább, így a gazdagok akár örökké élhetnek, míg a szegények minden percért harcolnak. Az egymástól jól elválasztott világok egyikében a huszonötnek kinézõ, mindenre ráérõ gazdagok múlatják végtelen fiatalságuk napjait, a másik oldalon, a gettóban pedig kétségbeesett, kapkodó harc folyik minden percért. Itt nincsenek szabályok, és idejétmúltak az erkölcsök: csak a következõ pillanat számít. A múló idõt a karba épített óra jelzi, egy különleges, a két csuklót összeérintõ kézrázással viszont aki akarja, átadhatja másnak a saját perceit. Akinek eltelik az utolsó pillanata, és nem szerez még idõt, annak megáll a szíve.
Egy gettóbeli srác (Justin Timberlake) váratlanul rengeteg idõt kap egy ismeretlen idõmilliomostól, ezért gyilkossággal gyanúsítják, és õ kénytelen menekülni. Túszul ejt egy fiatal, jómódú lányt (Amanda Seyfried), és magával cipeli. Egyik percrõl a másikra élnek, de egymásba szeretnek: és ez felforgathatja a rendszer mûködését.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Rövidfilm: A percek (Magyar felirattal)
Kimaradt és kibõvített jelenetek (Magyar felirattal)