Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FÖRTELMES FŐNÖKÖK (BLU-RAY)
HORRIBLE BOSSES (2011) - USA

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Krimi, Vígjáték
Rendezte:Seth Gordon
Szereplők:Jamie Foxx, Kevin Spacey, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Donald Sutherland, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - DTS-HD
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:97 perc


3490 Ft.Nem kapható


Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) és Dale (Charlie Day) számára csak az tenné elviselhetõbbé a mindennapos taposómalmot, ha péppé taposhatnák elviselhetetlen fõnökeiket. Mivel a felmondás egyiküknek sem pálya, a kelleténél néhánnyal több ital és egy börtönviselt rosszfiú kétes tanácsai után a három barát tutinál is tutibbnak tûnõ tervet eszel ki, miként szabadulhatnának meg feletteseiktõl... örökre. A kérdés csak az: lehet-e tökéletes egy terv, ha a kiagyalói éppenséggel tökéletesen agyatlanok.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kimaradt jelenetek - MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek
KIT BÍRTAM A LEGKEVÉSBÉ? A szereplõk és a rendezõ nehéz fõnökökre és utált szerepekre emlékeznek vissza.
TÚLÉLÉSI ÚTMUTATÓ FÖRTELMES FÕNÖKÖKHÖZ Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day és a „nagyfõnök”, Seth Gordon rendezõ megvitatják, mitõl förtelmes egy fõnök, és hogyan lehet kezelni a vérlázító viselkedését.
GENYÁNAK LENNI JÓ Colin Farrell, Jennifer Aniston és Kevin Spacey elmesélik, milyen érzés volt genyának, rohadéknak, szemétládának lenni.
ÍGY KÉSZÜLT A FÖRTELMES FÕNÖKÖK ZENÉJE Christopher Lennertz zeneszerzõ és Seth Gordon rendezõ csúcs együttest hoztak össze.