Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HARRY POTTER - A TELJES SOROZAT (16 DVD + KÖNYV) - LIMITÁLT KIADVÁNY
HARRY POTTER

Formátum:DVD
Műfaj:Családi
Rendezte:Chris Colombus, Alfonso Cuaron, Mike Newell, David Yates
Szereplők:Alan Rickman, Fiona Shaw, Ian Hart, John Cleese, John Hurt, Maggie Smith, Richard Harris, Robbie Coltrane, Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Rupert Grint, Julie Walters, Emma Watson
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Egyéb, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1 EX
Képformátum:16:9
Hossz:152 perc


39990 Ft.Nem kapható



1. ÉV HARRY POTTER ÉS A BÖLCSEK KÖVE
A mágikus kaland akkor indul, amikor Harry Potter felvételt nyer a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába.

2. ÉV HARRY POTTER ÉS A TITKOK KAMRÁJA
Az autók felkészültek a felszállásra, a fúriafűzek különösen goromba hangulatban vannak, egy titokzatos házimanó pedig nagy veszélyre figyelmezteti a második tanévre visszatérő Harryt.

3. ÉV HARRY POTTER ÉS AZ AZKABANI FOGOLY
Harrynek el kell hárítania a lélekszippantó dementorok fenyegetéseit, túl kell járnia egy veszélyes vérfarkas eszén, és meg kell tudnia az igazságot a szökött azkabani fogolyról – Sirius Blackről.

4. ÉV HARRY POTTER ÉS A TŰZ SERLEGE
Harrynek meg kell küzdenie a magyar mennydörgő sárkánnyal, a kegyetlen vízi sellőkkel és a bűbájos útvesztővel. És ezután vár még ré a legnagyobb proóa, ami Tudodki személyében érkezik...

5. ÉV HARRY POTTER ÉS A FŐNIX RENDJE
Amikor csak kevesen hiszik el, hogy Voldemort nagyúr visszatért, Harrynek titokban fel kell késtítenie a varázslótanoncokat az eljövendő harcra.

6. ÉV HARRY POTTER EìS A FÉLVÉR HERCEG
Ahogy Voldemort egyre erősebben szorongatja a mugli- és a varázsvilágot, Dumbledore és Harry kutatni kezdik a nagyúr erejének sötét titkát.

7.ÉV–1.RÉSZ HARRY POTTER EìS A HALÁL EREKLYÉITM – 1. RÉSZ
Harry, Ron eìs Hermione a Voldemort számára halhatatlanságot biztosító titok nyomába erednek: fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a horcruxokat. A magukra maradt és menekülésre kényszerült barátok most végképp csak egymásra számíthatnak... ám sötét erők megpróbálják elválasztani őket.

7. ÉV – 2. RÉSZ HARRY POTTER EìS A HALÁL EREKLYÉI – 2. RÉSZ
A grandiózus befejező részben a varázsvilág jó és gonosz erői közötti harc totûlis háborúvá fajul. A tét még sohasem volt ilyen óriási, és senki sincs biztonságban. A legnagyobb áldozat azonban Harryre várhat, ahogy közeledik mindent eldöntő összecsapása Voldermort nagyúrral. Itt ér véget az út.

SZEMKÁPRÁZTATÓ EXTRÁK:
Többórányi lenyűgöző érdekesseé, köztük kimaradt jelenetek, interjúk J.K. Rowlinggal és a filmkésziìtőkkel, roxforti kulisszatitkok, a filmkészítés trükkjeinek leleplezeìse és Warner Bros. Maximális moziélmény.