Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
NOVOCAINE
NOVOCAINE (2001) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Film-Noir, Krimi, Vígjáték, Thriller
Rendezte:David Atkins
Szereplők:Elias Koteas, Helena Bonham Carter, Steve Martin, Laura Dern, Lynne Thigpen, Chelcie Ross
Forgalmazó:Mirax
Feliratok:Angol
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:91 perc


990 Ft.Nem kapható


Aki szereti Steve Martint, feltétlenül nézze meg ezt a filmet! Aki nem szereti Steve Martint, az is, mert a sztár itt egészen új arcát mutatja meg a nézõnek!



Frank élete maga az Amerikai Álom. Virágzó fogorvosi praxisa áldásait csillogó-villogó, modernista otthonában élvezi. Továbbá boldog võlegénye ambiciózus asszisztensnõjének, Jean Noble-nak. Tökéletesen mûködõ élete veszedelmes gyorsasággal borul fel és esik szét, amikor Susan Ivey, egy csábítóan vonzó és fájdalomcsillapítókra éhes új beteg ül be fogorvosi székébe.



Rövidesen gyógyszerek tûnnek el a fogorvosi rendelõbõl, ráadásul Susan pszichotikus bátyja, Duane titokban állandóan Frank nyomában van, akit idõközben kábítószer kereskedelem, sõt, gyilkosság miatt immár köröznek. Ahogy menekülni próbál a hatóságok elõl, Frank egyre közelebb kerül Susanhoz, és a nõ révén tudja meg, hogy õ maga tulajdonképpen egy aprólékosan kidolgozott és persze tisztességtelen "beugratós balhé" áldozata, amelybe akár még hóbortos öccse, Harlan is belekeveredhet.



Égve a vágytól, hogy új életet teremtsen a maga és Susan számára, Frank valósággal beleveti magát a kábítószerek és az erõszak sötét világába, csak hogy bizonyítsa ártatlanságát, ám rá kell jönnie, könnyen meglehet, hogy egyetlen reménye a szabadságra éppen az, ha maga is megszegi a törvényt.



A legmerészebb várakozásokat is rendre felülmúlva, a Novocaine görbe tükröt tartva mutatja meg a hétköznapi, a szokványos élet ártatlannak tûnõ máza alatt rejtõzõ baljós veszélyeket.



Az író/rendezõ David Atkins a klasszikus "film noir"-t valósággal a feje tetejére állítja, amikor filmjének egyedi hangvételét a sztori meglepõ fordulataival, a képek olykor szürrealista hangulatával és a humor huncutságával teremti meg. A csupa-sztár szereplõgárdával, Steve Martin briliánsan visszafogott alakításával, ez az élesen megrajzolt, kiszámíthatatlan és váratlan fordulatokban gazdag krimi thriller szellemesen tartja éberen a figyelmünket mindvégig. (Egy csipetnyi Bérgyilkos a szomszédom egy marék foggal…!)


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése