Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BATMAN: A KEZDET KEZDETE
BATMAN: YEAR ONE (2011) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Fantasy, Rajzfilm
Rendezte:Sam Liu, Lauren Montgomery
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:61 perc


1590 Ft.Nem kapható


Amikor Gotham Cityt már csak hõsök menthetik meg, két férfi harcba indul a rendért és az igazságért... ám más-más oldalon. Bruce Wayne sok év után tér haza külföldrõl, hogy megkezdje bûn elleni küzdelmét, és a városba költözik a talpig becsületes rendõr, James Gordon hadnagy is, akit sokkol a mindent megmérgezõ korrupció. Amikor aztán színre lép Wayne mint Batman, az álarcos igazságosztó, minden felbolydul, mert új ellensége, Macskanõ, a maffia és Gordon is mind rá vadásznak. A DC Universe vadonatúj egész estés rajzfilmje kihagyhatatlan: a Frank Miller forradalmian új története alapján készült alkotás összetéveszthetetlen hangulatú, erõteljes képekben mutatja be a sötét lovag indulását és Jim Gordonnal való barátságának kezdeteit.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Az igazság ligája: Végzet – Pillants bele a DC Universe következõ egész estés rajzfilmjébe (magyar felirattal)
Pillants bele a DC Universe All-Star Superman és Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok címû új egész estés rajzfilmjeibe (magyar felirattal)
Macskanõ: Amikor két gazember egy macskára vadászik, Macskanõ közbeavatkozik, és hamarosan egy Rough Cut nevû gyilkos csempész nemzetközi ügyletének kellõs közepén találja magát. (magyar felirattal)