Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ OROSZLÁNKIRÁLY (1DVD)
LION KING S.E. (2002)

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm, Vígjáték
Rendezte:Roger Allers, Rob Minkoff
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:85 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az Oroszlánkirály a kis Szimba életét meséli el. Az állatok királyának, Mufasának elsõ fiúgyermekeként Szimba a trónörökös. A dzsungel állatai tisztelettel bánnak a rettegett, de igazságos király gyermekével, így Szimba életének elsõ hónapjai gondtalanul, boldogságban telnek. De nem nézi mindenki jó szemmel a trónörökös érkezését. Szimba gonosz nagybátyja, a hiénákkal szövetkezõ Zordon régóta feni a fogát a király trónjára, és tudja, hogy ha a kis utód nem áll az útjában, Mufasa halála után az õ fejére kerül majd a korona. Zordon ármánykodásának köszönhetõen a kis Szimba életveszélyes helyzetbe kerül. A kiszáradt folyómederben egy megvadult bivalycsorda elé kerül, és csak édesapja önfeláldozó bátorságának köszönhetõen éli túl a helyzetet. Apja azonban már nem tud kitérni a csorda elõl, és Mufasát halálra tapossák...

Szimba nem maradhat többé szülõhelyén, ahol Zordon azonnal magához ragadja a hatalmat. A kis oroszlán világgá megy, útja során új, vidám és vicces barátokra lel, veszélyes és boldog kalandok várnak rá, és amikor életerõs hím oroszlánná érik, elhatározza, hogy bosszút áll apja gyilkosán és visszaszerzi a trónt, hogy apja szellemében õ legyen az új Oroszlánkirály!

A legjobb zene kategóriában Oscar-díjat nyert Disney-klasszikus nem csak felejthetetlen történetével, kedves figuráival és páratlan szépségû animációs technikájával vívta ki magának a nézõk és a kritikusok szeretetét, hanem az Elton John által komponált slágerré vált betétdalokkal is, amelyek most korábban soha nem hallott minõségben csendülhetnek fel az otthonokban!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Az oroszlánkirály: Don Hahn és az emlékek (magyar felirattal)