Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BEN 10 - AZ IDEGEN ERŐK: 1.KÖTET
BEN 10: ALIVEN FORCE, VOL.1 (2011) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Családi, Sci-Fi, Vígjáték
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Pro Video
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Román - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:110 perc


2990 Ft.Nem kapható


Öt év telt el azóta, hogy Ben legyõzte Vilgaxot, és levette karjáról az Omnitrixet. Csakhogy most Max nagypapának rejtélyesen nyoma vész, a Földet pedig idegeninvázió fenyegeti. A 15 éves Bennek igazi vezetõvé kell válnia, hogy unokatestvérével, Gwennel és egykori ellenségével, Kevinnel diadalmaskodhasson a kõkemény galaktikus harcban.

5 EPIZÓD

1. Ben 10 visszatér – 1. rész

Ben Gwennel és volt ellenségével, Kevinnel együtt keresi Max nagypapát. Helyette azonban csak a veszélyes fegyverekkel kereskedõ Örök Lovagokra bukkannak!

2. Ben 10 visszatér – 2. rész

Ben és csapata egy titkos bázist kutat át. Maxet keresik, ám helyette Csúcsvér ûrhajóját találják meg, melynek hatalmas ágyúja épp a közeli városra irányul!

3. Mindenki az idõjárásról beszél

Gwen észreveszi, hogy Max Szerelõk-jelvénye megmutatja más Szerelõk tartózkodási helyét, és elvezeti õket az ifjú Lánglovaghoz saját csatájában a DNAlienekkel.

4. Kevin nagy dobása

Kevin ellopja Max nagypapa lakóautóját, és az idegenek holmijára akarja cserélni. De Ben és Gwen megtanulják, hogy bízniuk kell benne, amikor szembe találják magukat Vulcanusszal.

5. Minden, ami fénylik

Ben, Gwen és Kevin más Szerelõk felkutatására indulnak, és találkoznak Mike Morningstarral. Kevinnek kicsit gyanús Mike, fõleg azután, hogy a csapatnak zombivá vált iskolás lányokkal akad dolga. Vajon az új „barát” valójában hatalomra törõ „ellenség”?