Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SUPERMAN VISSZATÉR (BLU-RAY)
SUPERMAN RETURNS (2006) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Kaland, Sci-Fi
Rendezte:Bryan Singer
Szereplők:Brandon Routh, Kate Bosworth, James Marsden, Frank Langella, Kevin Spacey
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Cseh, Lengyel, Magyar, Finn, Norvég, Német, Dán, Francia, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Kínai, Koreai, Olasz, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szlovén, Thai, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Portugál - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:154 perc


5990 Ft.Nem kapható


VISSZATÉRT! Öt év telt el, amióta elment (a rajongók ennél is többet vártak rá) és amíg Superman a szülõbolygóját kereste, itt a Földön sok minden megváltozott. Az emberiség megtanult hõsök nélkül élni. Lois Lane fiúgyermeket szült, võlegénye van, valamint írt egy Pulitzer-díjas cikket „Miért nincs szüksége a világnak Supermanre” címmel. Lex Luthor újra szabadon jár-kel és már ki is ötlött egy tervet, amely milliók, sõt: milliárdok életét fenyegeti.

Bryan Singer rendezõ (X-Men 1-2.) Supermanje lenyûgözõ, modern fõhajtás a világszerte népszerû legenda elõtt. A címszereplõ összetéveszthetetlen jelmezét magára öltõ Brandon Routh tökéletes választásnak bizonyult. Mellette olyan sztárok remekelnek, mint Kate Bosworth (Lois Lane) és Kevin Spacey (Lex Luthor). A látványtól pedig – egy elszabadult óriásjettel folytatott szédületes viaskodástól kezdve a kontinenst megrengetõ leszámolásig – a lélegzetünk is elakad. „Mindig itt leszek”, mondja Superman Loisnak. Zene füleinknek.


Extrák:
Rekviem a Kryptonért: Így készült a Superman visszatér – a forgatókönyvtõl a mozivászonig hét részben (magyar felirattal)
Jor-El feltámasztása – Hogyan hozták vissza a filmkészítõk Jor-Elt, Superman apját, akit Marlon Brando testesít meg (magyar felirattal)
Kimaradt jelenetek (magyar felirattal)
Elõzetes (magyar felirattal)
Bryan Singer videonaplói (magyar felirattal)