Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SUPERMAN 2. - A RICHARD DONNER VÁLTOZAT (BLU-RAY)
SUPERMAN 2 - SE. (1980) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Sci-Fi
Rendezte:Richard Lester
Szereplők:Christopher Reeve, Gene Hackman, Ned Beatty, Terence Stamp, Margot Kidder, Jackie Cooper
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Görög, Héber, Magyar, Német, Spanyol, Svéd, Török, Finn, Portugál, Dán, Norvég, Cseh, Francia, Horvát, Izlandi, Kínai, Koreai, Lengyel, Olasz, Orosz, Román, Szlovén, Thai
Hang:Angol - DTS-HD
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:116 perc


3990 Ft.Nem kapható


A Christopher Reeve főszereplésével készült Superman 2. eddig nem látott kezdéssel és befejezéssel várja a nézőt. Richard Donner rendező a saját tervei szerinti Superman 2.-t még a Superman – A mozifilm készítése közben kezdte forgatni. Most végre megismerkedhetünk Donner eredeti elképzeléseivel. Jor-El (Marlon Brando nemrégiben megtalált felvételeken) kulcsfontosságú új jelenetekben tűnik fel, amelyek gazdagítják a Superman-mítoszt, és elmélyítik az apa és fia közötti kapcsolatot. Számtalan kisebb és nagyobb változtatásával ez az alternatív változat megvilágító erejű új élmény, amelyet nem szabad kihagyni!


Extrák:
• Audiókommentár - Richard Donner rendezõ és Tom Mankiewicz kreatív tanácsadó közremûködésével
• Superman 2.: Egy vízió rekonstruálása
• A Famous Studios archívumában talált kép- és hanganyagból helyreállított, a negyvenes években készült nyolc Superman rajzfilm: Japán szabotõrök, A leszámolás, A 11. óra, Pusztulás Kft., A múmia visszavág, Dzsungeldobok, A földalatti világ, Titkosügynök.