Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CARRIE
CARRIE (1976) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:Brian De Palma
Szereplők:Sissy Sapcek, Piper Laurie, Amy Irving, John Travolta, Nancy Allen
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Angol, Lengyel, Horvát, Svéd, Egyéb
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1


3790 Ft.Nem kapható


A chamberlaini gimnáziumban közeleg az érettségi. A tizenhat éves, esetlen Carrie White-ot (Sissy Spacek) nemcsak erõsen vallásos anyja terrorizálja, hanem diáktársai állandó csínytevéseinek és gúnyolódásainak célpontja. Amikor Carrie elõször menstruál, az osztálytársai kigúnyolják, mely mély sebeket szakít fel a lányban, a lányban egyre elhatalmasodik az indulat, hogy elégtételt akar venni az õt ért sérelmekért. Egyre inkább tudatosul benne, hogy félelmetes telekinetikus képessége hatalom!

Az érettségi bál napján meglepõ esemény történik, a lányt bálkirálynõvé választják a népszerû Tommy oldalán. Szegény lány azonban nem tudja, hogy ez is egy aljas terv része, melyet néhány diák tervelt ki, hogy végképp megalázzák szegény lányt. Az eset után a teljesen összeroppant Carrie szabadjára engedi az erejét, ami nem sok jóval kecsegtet…

Brian De Palma, akit Hitchcock méltó utódjának tartanak, az amúgy is remek regénybõl (Stephen King elsõ saját néven megjelent alkotása) egy hátborzongatóan izgalmas horrorfilmet készített.