Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A ZŰR BAJJAL JÁR (BLU-RAY)
I LOVE TROUBLE (1994)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Charles Shyer
Szereplők:James Rebhorn, Julia Roberts, Nick Nolte, Olympia Dukakis, Robert Loggia, Eugene Levy, Saul Rubinek
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Egyéb
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:123 perc


6790 Ft.Nem kapható


A klasszikus helyzetkomikumokra épülõ romantikus vígjátékok stílusát feltámasztó nagyszerû komédia a Micsoda nõ mellett Julia Roberts talán legemlékezetesebb és legjobb filmje, amelyben partnerével, Nick Nolte-val káprázatos párost alkot!



Peter Brackett - a tapasztalt és sikeres újságíró - jó néhány szakmai elismerés és egy bestsellerré vált regény után úgy érzi, megengedheti magának, hogy egy kicsit lazítson. Élõ legenda lévén a fõnökei sem várják el tõle, hogy piti ügyek után rohangáljon, de a Chicago Chronicle fõszerkesztõje azért mégis egy kicsit túlzásnak tartja, hogy Brackett egyetlen állandó rovatát rendszeresen évekkel korábbi, egyszer már megjelent írások átkozmetikázott, felmelegített változataival tölti meg.



Egy napon a fõszerkesztõ úgy dönt, megleckézteti a kissé öntelt újságírót, és tanoncoknak való munkát bíz rá: egy vonatbalesetrõl kell tudósítania.



Sabrina Peterson, a konkurens lap újoncaként érkezik a szerencsétlenség helyszínére. Ez a második munkanapja a lapnál és minden áron bizonyítani szeretne. Soha nem vallaná be nyíltan, de legnagyobb példaképe Brackett, és teljesen el van ragadtatva attól, hogy egy helyen lehet a legendás fickóval. Elragadtatása azonban nem gátolja meg abban, hogy szabályosan "lenyúlja" a sztorit Brackett orra elõl!



A másnapi Chicago Chronicle-ben egy szokványos vonatbalesetrõl szól a hír, míg a konkurencia lapjának címoldalán egy névtelen újonc szenzációs részleteket hoz nyilvánosságra, arra utalva, hogy talán mégsem egyszerû baleset történt. Brackett tombol a dühtõl és elhatározza, hogy felveszi a kesztyût! Ebbõl óhatatlanul szerelem lesz!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése