Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SZAJRÉ (SZINRONOS SELECT VIDEO KIADÁS)
THE SCORE (2001) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Thriller
Rendezte:Frank Oz
Szereplők:Edward Norton, Marlon Brando, Angela Bassett, Robert De Niro, Gary Farmer
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Lengyel, Magyar, Török, Észt, Lett, Litván
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Török - Mono
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:119 perc


1990 Ft.Nem kapható


Három generáció elismert színészei állnak össze A szajréban, ebben a lebilincselõ krimiben, mely az elsõ olyan film, ahol a két legendás Oscar-nyertes, Robert De Niro és Marlon Brando együtt látható. Az Oscar-jelölt Edwart Nortont is felvonultató A szajré a kritikusokat és a közönséget egyaránt lenyûgözte.

A profi kasszafúró Nick Wells (De Niro) úgy dönt, hogy ideje visszavonulni barátnõjével, Diane-nel (az Oscar-jelölt Angela Bassett) és legális üzletével, egy montreali jazzklubbal foglalkozni, azonban barátjának és üzlettársának, Maxnek (Brando) más terveket forgat a fejében. Súlyos adóságai vannak egy gengszterfõnök felé, ezért megkéri Nicket egy utolsó balhéra: segítsen az újonc tolvaj Jack Tellernek (Norton) ellopni egy 30 millió dollárt érõ jogart a vámházból. A 6 milliós fizetség csábítására Nick vonakodva elvállalja a munkát. De a biztosnak induló ügy kockázatos játékká fajul, amikor az egók összecsapása mindannyiuk bukásával fenyeget.
Az olyan jazz-nagyságok, mint Cassandra Wilson és Mose Allison elõadásait felvonultató A szajré az egyik legokosabb, legszórakoztatóbb betöréses krimi, ami valaha készült, minden fordulata egy meglepetés.