Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TAXI 2. (FÓRUM HOME KIADÁS) DVD
TAXI 2 (1999)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Vígjáték
Rendezte:Gérard Krawczyk
Szereplők:Emma Sjöberg, Frédéric Diefenthal, Marion Cotillard, Samy Naceri, Bernard Farcy
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Francia, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - DTS
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:85 perc


1990 Ft.Nem kapható


A feltüntetett ár csak tájékoztató jellegû, a hivatalos árat még nem tette közzé a kiadó.

Végre éppen minden jóra fordulna: Emilien, a kétballábas rendõr huszonhetedik nekifutásra megszerzi a jogosítványt, Daniel, a turbómeghajtású taxis pedig szép barátnõjével készül egy kis közös ebéd utáni desszertre. De természetesen semmi sem megy ilyen könnyen. Az események felpörögnek, a kalandok száguldva beindulnak, és máris fékezhetetlen banditák és mindenre elszánt ellenfeleik üldözik egymást Marseille kanyargós sikátoraiban.

A városba látogat ugyanis a japán védelmi miniszter, akit különleges védelmi rendszerekkel felszerelt Peugeot-jából elrabol négy rejtélyes nindzsa. A miniszternek (és vele Petrának, a gyönyörû rendõrlánynak) nyoma sincs, ahol pedig a rendõrség tehetetlen, csupán egy megoldás van: a taxis, aki utálja a zsarukat, de barátjáért még arra is hajlandó, hogy a gázba taposson, frontálisan megütközzön a nindzsákkal, és megmentse a franciák becsületét.

Luc Besson kedvenc filmje, a Taxi idehaza is hatalmas sikert aratott. A második rész az eredeti szereplõgárdával készült, de még nagyobb fordulatszámon.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Interjúk
Így készült a film