Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSODA A JÉGEN (BLU-RAY) SZINKRONOS KÜLFÖLDI KIADÁS
MIRACLE (2004) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Családi, Dráma, Sport, Történelmi
Rendezte:Gavin O'Connor
Szereplők:Kurt Russell, Patricia Clarkson, Noah Emmerich, Sean McCann, Kenneth Welsh, Eddie Cahill, Patrick O'Brien Demsey, Michael Mantenuto, Nathan West, Kenneth Mitchell
Forgalmazó:Disney
Feliratok:Török, Szlovén, Szerb, Orosz, Olasz, Német, Magyar, Lengyel, Horvát, Héber, Halláskárosultaknak: Angol, Cseh, Angol, Ukrán
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Olasz - DTS
Német - DTS
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:135 perc


5990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Sportrajongók, a karrier- és csapatfilmek szerelmesei számára legalább olyan élmény a Csoda a jégen, mint amilyen élvezet volt néhány évtizede elõször látni a Rocky-t! Ezúttal egy megtörtént események alapján készült fantasztikus, lendületes sikersztorit láthatunk!



A jéghoki kemény sport - az egyik legkeményebb. A jéghoki gyors sport - az egyik leggyorsabb. A jéghoki a férfiak sportja, az erõ sportja, egy játék, amely a hatalomról szól. 1980 elõtt két politikai nagyhatalom, két világrendszer állt egymással szemben, de csak egyetlen csapat uralkodott a jéghokiban: a Szovjetunió verhetetlen csapata!



Egy energikus és elhivatott amerikai hokiedzõ azonban hitt a lehetetlenben. Kiválasztott 26 fegyelmezetlen, nevelhetetlennek tûnõ kölyköt, és egyedi edzésmódszerével igazi csapatot épített belõlük.



1980-ban a Téli Olimpián végre megmérettettek: végigverték a fél világot, és végül a döntõben szembe találták magukat az addig veretlen, legyõzhetetlennek hitt szovjet csapattal. Csodát vártak tõlük, és õk valóra váltották az álmaikat!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Hoki és Hollywood: A színészek emlékei
Kisfilm - A csoda hangja
Kisfilm - Csoda a jégen - Az ESPN csatorna kerekasztal-beszélgetése
Kisfilm - Elsõ benyomások: Herb Brooks valamint Kurt Russell és a filmesek
Werkfilm (feliratos)
Elõzetes
Bakiparádé (feliratos)
Audiókommentár
Kimaradt jelenetek