Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A DICSŐSÉG ZÁSZLAJA (1 DVD)
FLAGS OF OUR FATHERS (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Háborús, Történelmi
Rendezte:Clint Eastwood
Szereplők:Ryan Philippe, Jesse Bradford, Adam Beach, John Benjamin Hickey, Barry Pepper, Jamie Bell, Paul Walker, Robert Patrick
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:126 perc


1990 Ft.Nem kapható


A film arról a hat tengerészrõl szól, akirõl a világ egyik legismertebb fényképe készült: abban a pillanatban kapta õket lencsevégre Joe Rosenthal haditudósító, amikor éppen egyesült erõvel kitûzik egy magaslatra az amerikai lobogót. Az viszont már nem látszik a képen, hogy hárman közülük még aznap meghaltak.



Clint Eastwood az amerikai történelem egyik legszimbolikusabb fotójának hátterét dolgozta fel.



A harcmezõn nincs idõ a félelemre. Hetvenezer tengerészgyalogos számára az Ivo Dzsima-i csata nem csupán a II. világháború, de életük fordulópontja is volt.



A The New York Timesban „lehengerlõen látványosnak” nevezett filmeposszal az Oscar-díjas Clint Eastwood a háború megrendítõ tanulságát tárja elénk: a katonák a hazájukért harcolnak, de a barátaikért adják az életüket.



A kritikusok által „erõteljes, provokatív és bámulatos” (Peter Travers, Rolling Stone) alkotásként jellemzett A dicsõség zászlaja a hõsiesség és bátorság õszinte története, amelyet meg kell õriznünk emlékezetünkben.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése