Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HÚGOM, NEM HÚGOM (DVD) FELIRATOS KÜLFÖLDI KIADÁS
SAY IT ISNT SO (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Romantikus
Rendezte:James B. Rogers
Szereplők:Chris Klein, Richard Jenkins, Heather Graham, Orlando Jones, Sally Field
Forgalmazó:20th Century Fox
Feliratok:Magyar, Lengyel, Izlandi, Héber, Halláskárosultaknak: Angol, Finn, Dán, Cseh, Norvég, Portugál, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:92 perc


4990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Mit tehet egy szépreményû, érzõ lelkû kisvárosi sintér, ha úgy érzi, megtalálta élete szerelmét? Természetesen beleszeret. Jo, a bomba fodrászlány hamarosan szüleinek is bemutatja Gillyt: az egész csupán egy fazonigazítás közben lemetélt fülbe kerül a srácnak. A fiatalok szerelmének semmi sem állhat útjába. Sem Jo meglepõen hibbant szülei, sem Gilly különös kollégái. Csak a sors, mely egy magándetektív képében érkezik. Az illetõ Szimat, ugyanis hosszú keresés után végre rátalált a szerelmes fiatalember rég elveszett anyjára és apjára: és õk éppen szíve hölgyének szülei. Jo bánatában elbujdosik, Gilly szégyenében bajszot növeszt. Kínjait csak fokozza, hogy egykori szerelme bánatában régi pasijához készül feleségül.
Ám ekkor betoppan új szülei elveszett fia. Egy magándetektív is tévedhet. Jo és Gilly mégsem testvérek. De Jo esküvõje vészesen közeledik – és a bánatos menyasszony azt hiszi, a tesója teszi neki újra a szépet.
A Keresd a nõt! és az Én és én meg az Irén készítõi ezúttal producerként mûködtek közre a film készítésében: de nem nehéz észrevenni, hogy az õ mûvük.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
A rendezõ kommentárja
6 kimaradt jelenet
Rövid werkfilm