Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BÜNTETÕ ÖKÖL (DVD) SZINKRONOS KÜLFÖLDI KIADÁS
BRAWL IN CELL BLOCK 99 (2017)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, börtön
Rendezte:Branko Duric
Szereplők:Vince Vaugh, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Marc Blucas
Forgalmazó:Universal
Feliratok:Dán, Cseh, Finn, Halláskárosultaknak: Angol, Hindi, Holland, Izlandi, Lengyel, Magyar, Norvég, Román, Svéd, Szlovén
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:127 perc


2490 Ft.Raktáron
Használt


Az egykori profi bokszoló, Bradley (Vince Vaughn – A fegyvertelen katona) elveszíti a munkáját és a házassága is válságba kerül. A férfi drogfutárként kezd el dolgozni, hogy kényelmes életet tudjon biztosítani feleségének (Jennifer Carpenter – Dexter-sorozat) és majdani utódjának. Amikor egy átadás brutális tűzharcba torkollik, Bradley hamar a hűvösön találja magát, ahonnan csak úgy tudja megvédeni szeretteit, ha teljesíti egy elvetemült bűnöző követeléseit. Ki kell nyírnia egy rabot, akit a börtön legveszélyesebb részlegében őriznek, ezért a férfinak be kell bizonyítania: van annyira elvetemült, hogy a hírhedt 99-es blokkba zárják.
A zajos kritikai sikert arató Csontok és skalpok rendezőjének új filmje is nagyszerű szereplőgárdát vonultat fel: Don Johnson (Django elszabadul), Udo Kier (Iron Sky) és Jennifer Carpenter mellett a főszerepben Vince Vaughn-t láthatjuk, tőle szokatlan szerepben: a Büntető ököl vadállat Bradley-jeként a színész karrierje legjobb alakítását nyújtja.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Így készült